ΟΑΕΔ: Ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα Εργαστηρίων Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων – Νόμοι

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 196

oaed-megalh-1024x774Ο ΟΑΕΔ θέτοντας ως στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους, προτίθεται να υλοποιήσει Εργαστήρι Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων στους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Μέσω των Εργαστηρίων θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών), καθώς επίσης θα τους δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής τους σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.

Επισημαίνεται ότι μετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου θα υλοποιηθούν ομάδες για τις προαναφερόμενες συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για τον Νομό Αττικής, θα υλοποιηθεί την Τρίτη 21/01/2014 στην ΕΠΑΣ Καλαμακίου (Δωδεκανήσου 6-10, δίπλα από τον ΟΑΕΔ Δάφνης και δίπλα στον σταθμό του Μετρό Ηλιούπολης) από τις 09:00 έως τις 14:30.

Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για τον Νομό Θεσσαλονίκης, θα υλοποιηθεί την Τρίτη 21/01/2014 στην 1η ΕΠΑΣ Θεσσαλονίκης (Λαγκαδά 117-119) από τις 09:30 έως τις 14:30.

Ο ΟΑΕΔ προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να λάβουν μέρος.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στους Εργασιακούς Συμβούλους της υπηρεσίας. Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ενημερωθείτε : Νέο Πρόγραμμα για 10.000 προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα
Προηγούμενο άρθρο
Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε άτομα με προβλήματα υγείας – Δείτε ποιους αφορά
Μενού