Πρόγραμμα ανταλλαγής εθελοντών σε Ελλάδα και Γερμανία

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 209

ellas - gremΠρόγραμμα ανταλλαγής εθελοντών σε Ελλάδα και Γερμανία θα υλοποιήσει ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» σε συνεργασία με την Ευαγγελική Εκκλησία Γερμανικής Γλώσσας στην Ελλάδα και το Evangelischer Freiwilligendienst.

Οι Έλληνες επωφελούμενοι του προγράμματος, πρέπει να είναι νέοι 18-25 ετών, απόφοιτοι λυκείου, οι οποίοι ενδιαφέρονται για εθελοντική εργασία σε δομές κοινωνικής φροντίδας στη Γερμανία, διάρκειας 12 μηνών.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι επωφελούμενοι θα λαμβάνουν ένα συμβολικό χρηματικό ποσό για τις υπηρεσίες τους, θα τους παρέχεται δωρεάν διαμονή και διατροφή καθώς και πλήρης ασφάλιση.

Σημαντικό και πάγιο μέρος του προγράμματος της ElanDe είναι η εκπαίδευση και κατάρτιση των επωφελούμενων μέσα από σεμινάρια προετοιμασίας, σεμινάρια κατά τη διάρκεια και μετά την λήξη της εθελοντικής τους εργασίας.

Επίσης, προσφέρονται μαθήματα γλώσσας.

Αιτήσεις για το πρόγραμμα από 1/12/13 μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2014.

Για να ενημερωθείτε μπορείτε να συμμετέχετε στις συναντήσεις στις 18/1 και 8/2/2014 και να επικοινωνήσετε:

– με την Ευαγγελική Εκκλησία Γερμανικής Γλώσσας στην Ελλάδα, Δ/νση Σίνα 66, Τ.Κ. 10672 Αθήνα, E-Mail: evgemath@gmail.com τηλ:210-3612713

– με την ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Δ/νση Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου, Τ.Κ. 117 43 Νέος Κόσμος, Αττική E-mail:info@mkoapostoli.gr

Πηγή: zougla.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Σύνταξη-εξπρές στα 60 για 400.000 επαγγελματίες
Προηγούμενο άρθρο
ΑΣΕΠ : 800 Νέες Θέσεις Εργασίας
Μενού