80 Θέσεις εργασίας σε πρόγραμμα κατάρτισης της ΔΕΗ στην Πελοπόννησο

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 56

dehΠρόγραμμα κατάρτισης και απασχόλησης για άνεργους δικαιούχους voucher και συγκεκριμένα για ειδικότητες τεχνίτων και διπλωματούχων μηχανικών, ενέκρινε το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της ΔΕΗ, με σκοπό την εφαρμογή της δράσης «Κατάρτιση, με επιχορήγηση (training voucher), ανέργων στον Παραγωγικό Τομέα Β΄ της Οικονομίας με υποχρεωτική απασχόληση».

Ειδικότερα, το ΚΕΚ θα πραγματοποιήσει προγράμματα κατάρτισης και απασχόλησης για συνολικά 300 άνεργους τεχνίτες και διπλωματούχους μηχανικούς.

Τα προγράμματα του ΚΕΚ της ΔΕΗ χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», με Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς Πόρους, και αφορά στην επιχορήγηση με Επιταγές Κατάρτισης 4.900 άνεργων Τεχνιτών και Διπλωματούχων Μηχανικών του Παραγωγικού Τομέα Β΄ της Οικονομίας (μεταλλευτικός κλάδος, κλάδος άντλησης πετρελαίου και φυσικού αερίου).

Ααπό το ΚΕΚ ΔΕΗ/ΔΕΚΠ/ΣΤΕ πρόκειται να υλοποιηθούν προγράμματα στις Περιφέρειες Πελοποννήσου για 80 ωφελούμενους και Δυτικής Μακεδονίας για 220 ωφελούμενους. Η προβλεπόμενη πρακτική άσκηση των καταρτιζομένων καθώς και η υποχρεωτική τετράμηνη απασχόληση (100 ημερομίσθια) θα γίνει στις εγκαταστάσεις στη ΔΕΗ Α.Ε. και αφορά στο σύνολο των ωφελούμενων (100%).

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
ΟΑΕΔ: 2 Καινούρια Επιδοτούμενα Προγράμματα
Προηγούμενο άρθρο
Ενημερωθείτε για τα τα πέντε προγράμματα που «τρέχει» ο ΟΑΕΔ
Μενού