Επιμορφωτικό πρόγραμμα για Εκπαιδευτικούς Γερμανικής Γλώσσας από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 485

anoikto panepistimioΤο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο διοργανώνει Πρόγραμμα με πρωτοποριακό υλικό (κείμενα, παραδείγματα, βιντεοσκοπημένες διδασκαλίες, έργα τέχνης) και με τις προδιαγραφές της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Το Πρόγραμμα διαρκεί από 15 Μαρτίου 2014 έως 29 Ιουνίου 2014.

Περιλαμβάνει 125 ώρες (16 ώρες συναντήσεις που παρακολουθούνται διά ζώσης ή on-line και 109 ώρες μελέτη υλικού, καθώς και εκπόνηση δραστηριοτήτων και τελικής εργασίας).

Οι συνολικά τρεις (3) συναντήσεις διεξάγονται Σαββατοκύριακα και ένα απόγευμα καθημερινής. Έμφαση δίνεται στο ζήτημα της διαφοροποιημένης μάθησης.

Στόχοι

Στο τέλος του Προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν αναπτύξει γνώσεις και ικανότητες που αφορούν:

α) στο σχεδιασμό, στην προετοιμασία και διεξαγωγή της διαφοροποιημένης μάθησης,

β) στην αντιμετώπιση προβλημάτων που παρουσιάζονται στην τάξη,

γ) στη χρήση καινοτομικών πρακτικών, όπως είναι η εκπαίδευση μέσα από την τέχνη και η ανάπτυξη των οριζοντίων (βασικών) ικανοτήτων των μαθητών,

δ) στις μεθόδους και πρακτικές της Διά Βίου Μάθησης/ Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

 

Για να δείτε την αναλυτική ανακοίνωση για το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Γερμανικής Γλώσσας πατήστε εδώ

Υπεύθυνοι

Οι υπεύθυνοι του Προγράμματος Αλέξης Κόκκος Καθηγητής στο ΕΑΠ και Δάφνη Βηδενμάιερ Καθηγητής-Σύμβουλος / Μέλος Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Σ.Ε.Π.) στο ΕΑΠ, είναι καταξιωμένοι και με διεθνή εμπειρία εκπαιδευτές εκπαιδευτικών και εκπαιδευτών ενηλίκων.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο επιμορφωτικό πρόγραμμα από 20/01/2014 μέχρι 21/02/2014 ή μέχρι συμπλήρωσης του αριθμού των θέσεων. Λόγω συγκεκριμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κόστος Συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 280 ευρώ ανά εκπαιδευόμενο.

Για πληροφορίες επικοινωνείτε τηλεφωνικά τις εργάσιμες ημέρες (ώρες επικοινωνίας 15:30-17:30) με την κ. Καλδάνη στο 210-7257214 ή στέλνετε τα μηνύματά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: lkaldani@eap.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Δείτε τις προϋποθέσεις για να ανοίξετε το δικό σας γυμναστήριο
Προηγούμενο άρθρο
14,7 εκατ. ευρώ σε 7.968 παραγωγούς από τον ΕΛΓΑ
Μενού