Θέσεις Εργασίας σε καταστήματα ένδυσης και αξεσουάρ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 251
JOB222Ανοιχτές θέσεις διάφορων ειδικοτήτων διαθέτουν το διάστηµα αυτό δεκάδες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες, σε όλη την Ελλάδα, που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εµπόριο. 
Οι θέσεις εργασίας αφορούν πωλήτριες και πωλητές λιανικής και χονδρικής. Όσες και όσοι πληρούν τα απαιτούµενα προσόντα µπορούν να αποστείλουν άµεσα το βιογραφικό τους
DEXIM
Η εταιρία DEXIM προσλαµβάνει πωλητές και πωλήτριες πλήρους απασχόλησης για τα καταστήµατά της στην Αθήνα και στην Καρδίτσα.
Βασικά προσόντα για τα συγκεκριµένα πόστα θεωρούνται η άνεση στην επικοινωνία, το οµαδικό πνεύµα εργασίας, η ευχάριστη προσωπικότητα στο χώρο των πωλήσεων, η γνώση αγγλικών και χειρισµού υπολογιστών (Η/Υ), η ηλικία έως 25 ετών και οι εκπληρωµένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες.
Η αποστολή βιογραφικών γίνεται στη διεύθυνση: DEXIM A.E.: 22ο χλµ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαµίας, Αγιος Στέφανος Αττικής, 145 10, ή στο φαξ: 2108140802.
Nicolis group
Εµπειρους πωλητές και έναν υπάλληλο για τη θέση του ταµείου για το κατάστηµα χονδρικής στην Αθήνα ζητά η εταιρία Nicolis group, που διαθέτει υλικά για αξεσουάρ µόδας.
Βασικά προσόντα για το πρώτο πόστο είναι η προϋπηρεσία στο χώρο των υλικών και των αξεσουάρ µόδας και η ηλικία από 20 έως 35 ετών. Αντίστοιχα, ο ιδανικός υποψήφιος για το δεύτερο πόστο θα πρέπει να είναι ηλικίας 20 έως 35 ετών, µε προϋπηρεσία και γνώσεις λογιστικής, Η/Υ και συστήµατος περιβάλλον ERP και επιθυµητά προσόντα την πανεπιστηµιακή εκπαίδευση και τη γνώση ξένων γλωσσών.
Η αποστολή βιογραφικών γίνεται στο φαξ: 210 3233544.
Rakas
Πωλήτριες λιανικής πλήρους απασχόλησης για την Αθήνα ενδιαφέρεται να προσλάβει άµεσα η εταιρία επώνυµης ένδυσης Rakas.
Οι ιδανικές υποψήφιες θα πρέπει να διαθέτουν 3ετή προϋπηρεσία, άνεση στην επικοινωνία, άριστη γνώση του χώρου της µόδας, πολύ καλή γνώση αγγλικών και εξαιρετική εµφάνιση.
Η εταιρία προσφέρει ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών και προοπτικές εξέλιξης. Η αποστολή βιογραφικών γίνεται µέσω της ιστοσελίδας του Rakas http://www.rakas.gr/site/#/career.
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ανοιχτές θέσεις εργασίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Προηγούμενο άρθρο
100 Θέσεις Εργασίας στο Νοµό Ιωαννίνων
Μενού