Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις στο Αρεταίειο!

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 145

giatroi_aftodioikisiΔωρεάν γυναικολογική εξέταση, εξέταση μαστού και Παπ τεστ θα προσφέρει, από τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, έως και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες, η Β΄ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, με την ευκαιρία της εβδομάδας πρόληψης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Η εξέταση θα γίνεται στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

πρόληψη οστεοαρθρίτιδας

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ξεκινά την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014, στον Ιερό Ναό της Αγ.Αικατερίνης στα Πετράλωνα Πρόγραμμα Ιατρικού Ελέγχου της 3ης ηλικίας για την Πρόληψη της Οστεοαρθρίτιδας και την Εκτίμηση του Καρδιαγγειακού Κινδύνου, μαζί με το ραδιοτηλεοπτικο σταθμό ΣΚΑΙ για να στηρίξει ηλικιωμένους ενορίτες, ανασφάλιστους και άπορους, που είναι παραμελημένοι χωρίς ιατρική παρακολούθηση.

Την ημέρα της Υπαπαντής η Κινητή Μονάδα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ θα βρίσκεται στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης στα Πετράλωνα με εθελοντές γιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για να εξεταστούν οι εμπερίστατοι ηλικιωμένοι. Η εξέταση περιλαμβάνει κλινική εξέταση κατά συστήματα, μέτρηση αρτηριακής πίεσης στα άνω και στα κάτω άκρα, μέτρηση γλυκόζης νηστείας και χοληστερίνης και καρδιογράφημα.

Παράλληλα, στους ανασφάλιστους ηλικιωμένους ενορίτες θα δίνονται ΔΩΡΕΑΝ τα φάρμακα που τους χρειάζονται, βάσει πρόσφατης ιατρικής συνταγής από τη δράση του ΣΚΑΙ «όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία».

Όποιος δεν έχει πρόσφατη συνταγή, μπορεί να εξετάζεται από το ιατρικό επιτελείο που θα βρίσκεται με την Κινητή Μονάδα στο προαύλιο της εκκλησίας. Το πρόγραμμα ξεκινάει πιλοτικά σε 20 ενορίες της Αρχιεπισκοπής και θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες στη συνέχεια.

Ευχαριστούμε τις εταιρείες RocheDiagnosticsκαι MenariniDiagnosticsγια τη στήριξη τους στο πρόγραμμα.

Πηγή: news.yahoo.com

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Μείωση έως και 50% στα πρόστιμα για τον ΦΠΑ
Προηγούμενο άρθρο
16 Θέσεις Εργασίας σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα
Μενού