ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα των Εργαστηρίων Ενεργοποίησης Ανέργων σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 60

oaed-megalh-1024x774Εργαστήρια Ενεργοποίησης – Κινητοποίησης Ανέργων θα υλοποιήσει ο ΟΑΕΔ στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης. Στόχος είναι η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους.

Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για τον νομό Αττικής θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στην ΕΠΑΣ Καλαμακίου (Δωδεκανήσου 6-10, δίπλα από τον ΟΑΕΔ Δάφνης και δίπλα στον σταθμό του Μετρό Ηλιούπολης) από τις 09:00 έως τις 14:30.

Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για τον νομό Θεσσαλονίκης θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στην 1η ΕΠΑΣ Θεσσαλονίκης, Λαγκαδά 117-119, από τις 09:00 έως τις 14:30.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στους εργασιακούς συμβούλους της εκάστοτε υπηρεσίας. 

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, μέσω των Εργαστηρίων θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών), καθώς επίσης θα τους δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής τους σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.
Πηγή: Fpress
Μενού