Ανακοινώθηκαν από τον ΑΣΕΠ οι πίνακες κατάταξης υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 240

υπουργειο παιδειαςΤην κατάρτιση των πινάκων κατάταξης υπαλλήλων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, στο πλαίσιο της διαδικασίας κινητικότητας, ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ.
Ειδικότερα, η Αρχή κατήρτισε τους πίνακες κατάταξης υπαλλήλων, τους πίνακες διάθεσης και τους πίνακες υπαλλήλων που παραμένουν σε διαθεσιμότητα, διότι είτε δεν καταλαμβάνουν κάποια από τις θέσεις προτίμησής τους είτε δεν κατέχουν τυπικό απαιτούμενο προσόν του επιδιωκόμενου κλάδου.

Όπως σημειώνεται, οι πίνακες καταρτίστηκαν κατ’ εφαρμογήν της σχετικής απόφασης του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη και βάσει των ψηφιακών πινάκων συνδρομής κριτηρίων που απέστειλαν οι Διευθύνσεις Διοικητικού των φορέων προέλευσης.

Τονίζεται ότι η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών πινάκων κατάταξης και διάθεσης βασίζονται αποκλειστικά στα στοιχεία όπως ακριβώς απεστάλησαν από τις αρμόδιες Διευθύνσεις Διοικητικού και τις προτιμήσεις των ενδιαφερομένων.

Τέλος, επισημαίνεται ότι, για λόγους διαφάνειας της διαδικασίας επιλογής του προσωπικού που θα διατεθεί μέσω της κινητικότητας σε διάφορους φορείς και προκειμένου να καταστεί δυνατός ο έλεγχος περί ορθής μοριοδότησης των προσόντων των υπαλλήλων βάσει των υποβληθέντων πινάκων με τα κριτήρια αξιολόγησης, οι πίνακες αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και, όπως προβλέπεται, διαβιβάζονται για τις περαιτέρω ενέργειες στο αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο για την έκδοση των τελικών πινάκων.

Πηγή: zougla.gr

Μενού