Ανακοινώθηκαν τα όνοματα των εκπαιδευτικών για την ενισχυτική διδασκαλία- Δείτε τους πίνακες

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 56

enisxitiki didaskaliaΟλοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους εκπαιδευτικούς για την ενισχυτική διδασκαλία και ήδη κάποιες διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έχουν προχωρήσει στην ανακοίνωση των προσληφθέντων. 

Το ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών ήταν αρκετά μεγάλο, όπως φαίνεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι για τις 38 θέσεις φιλολόγων στη Δυτική Θεσσαλονίκη κατατέθηκαν 407 αιτήσεις, ενώ στην σεισμόπληκτη Κεφαλληνία κατατέθηκαν 147 αιτήσεις μόνο από φιλολόγους.

Οι περισσότεροι από τους εκπαιδευτικούς που προσλαμβάνονται, βρίσκονται σε αρκετά καλές θέσεις στους πίνακες των αναπληρωτών. Οι νέοι υποψήφιοι δεν πρέπει να απογοητεύονται καθώς  θα γίνουν προσλήψεις και στο κοινωνικό φροντιστήριο του Υπουργείου Παιδείας.

Αρκετές διευθύνσεις εκπαίδευσης θα ανακοινώσουν τους καταλόγους με τα ονόματα των εκπαιδευτικών τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου.

Την Τετάρτη στις 19 Φεβρουαρίου θα κληθούν οι προσληφθέντες να δηλώσουν τα Σχολικά Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας όπου επιθυμούν να διδάξουν. Θυμίζουμε ότι η τοποθέτηση δεν πραγματοποιείται με βάση τα κοινωνικά κριτήρια που ισχύουν στους αναπληρωτές του πρωινού προγράμματος (αριθμός παιδιών και άλλα κριτήρια) αλλά αποκλειστικά με τη σειρά των υποψηφίων στον πίνακα των αναπληρωτών.

Επίσης, δεν υπάρχει καμία κύρωση σε περίπτωση που κάποιος αναπληρωτής μειωμένου ωραρίου δηλώσει παραίτηση. Οι διευθύνσεις που έχουν αναρτήσει τους καταλόγους των εκπαιδευτικών που κατέθεσαν αιτήσεις είναι μέχρι στιγμής οι ακόλουθες:


1.    Κεντρική Μακεδονία Δυτική Θεσσαλονίκη
Ανατολική Θεσσαλονίκη
Πιερία
Χαλκιδική
Πέλλα
Κιλκίς
Ημαθία
Σέρρες
2.    Ανατολική Μακεδονία – Θράκη Δράμα
Καβάλα
Ξάνθη
Ροδόπη
Έβρος
3.    Δυτική Μακεδονία Κοζάνη
Φλώρινα
Καστοριά
Γρεβενά
4.    Ήπειρος Ιωάννινα
Πρέβεζα
Θεσπρωτία
Άρτα
5.    Θεσσαλία Λάρισα
Καρδίτσα
Τρίκαλα
Μαγνησία
6.    Στερεά Ελλάδα Φθιώτιδα
Βοιωτία
Εύβοια
Φωκίδα
Ευρυτανία Φιλόλογοι Μαθηματικοί
7.    Δυτική Ελλάδα Αχαΐα
Αιτωλοακαρνανία
Ηλεία ΦιλόλογοιΜαθηματικοί,Φυσικοί
8.    Πελοπόννησος Μεσσηνία
Λακωνία
Αρκαδία
Αργολίδα
9.    Κρήτη Ηράκλειο
Χανιά
Ρέθυμνο
Λασίθι
10.  Βόρειο Αιγαίο Χίος
Σάμος
Λέσβος
11.  Νότιο Αιγαίο Δωδεκάνησα
Κυκλάδες
12.  Αττική Α Αθήνας
Β Αθήνας
Γ Αθήνας
Δ Αθήνας
Δυτική Αττική
Ανατολική Αττική
Πειραιά
13.  Ιόνια νησιά Κέρκυρα
Κεφαλληνία
Ζάκυνθος ΦιλόλογοιΜαθηματικοί,Φυσικοί
Λευκάδα

Πηγή: alfavita.gr

Μενού