ΑΣΕΠ: Αναμένονται, τις επόμενες ημέρες δύο προκηρύξεις για προσλήψεις 439 υπαλλήλων στις εφορίες.

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 228

asep1Τις επόμενες μέρες αναμένεται να εκδώσει το ΑΣΕΠ δύο προκηρύξεις για προσλήψεις 439 υπαλλήλων στις εφορίες.

Η πρώτη προκήρυξη θα αφορά 279 προσλήψεις εφοριακών στο υπουργείο Οικονομικών. Οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν απόν επιτυχόντες του ΑΣΕΠ και συγκεκριμένα από τους επιλαχόντες της προκήρυξης 1Κ/2013. Εφόσον καλυφθούν από αυτούς δεν θα κατατεθούν αιτήσεις από νέους υποψήφιους .

Η δεύτερη προκήρυξη θα αφορά 160 θέσεις εργασίας στις εφορίες, οι οποίες θα καλυφθούν από νέους υποψηφίους, οι οποίοι θα κληθούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους.

Οι νέοι υπάλληλοι, αυξημένων προσόντων, θα στελεχώσουν τη νέα ανεξάρτητη ελεγκτική υπηρεσία που αριθμεί πάνω από 2.000 έμπειρους ελεγκτές και χιλιάδες υπαλλήλους, οι οποίοι ασχολούνται αποκλειστικά με τις διαδικασίες είσπραξης των φορολογικών εσόδων.

Στις αρμοδιότητες των νέων ελεγκτών θα περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων η διενέργεια ελέγχου πόθεν έσχες, ο υπολογισμός ΦΠΑ στους φορολογούμενους που δεν υποβάλλουν φορολογικές δηλώσεις, ο έλεγχος μεγάλων επιχειρήσεων και ο έλεγχος εύπορων φορολογούμενων.

Οι προσλήψεις θα γίνουν από το ΑΣΕΠ με σειρά προτεραιότητας (σύστημα μορίων), ενώ οι αιτήσεις των υποψηφίων θα υποβληθούν ηλεκτρονικά στην Ανεξάρτητη Αρχή, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία 20 ημερών.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
35 Θέσεις Εργασίας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
Προηγούμενο άρθρο
71 Θέσεις Εργασίας για αρχαιολόγους στην Αρχαία Ολυμπία
Μενού