Ανακοινώθηκαν οι Ειδικότητες των ΙΕκ για το 2014 – Υποβολή αιτήσεων

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 237

IEK 2Ανακοινώθηκαν και αναρτήθηκαν την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (www.minedu.gov.gr) όλες οι προσφερόμενες ειδικότητες που θα διδάσκονται κατά το εαρινό εξάμηνο 2014 στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ).

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από οποιοδήποτε μέρος της χώρας να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής από το σπίτι τους, χωρίς να χρειάζεται να μεταβούν και να συμπληρώνουν αιτήσεις επί τόπου στα ΙΕΚ, όπως συνέβη και κατά τo χειμερινό εξάμηνο.

Η υποβολή και η επεξεργασία αιτήσεων γίνεται με απόλυτη διαφάνεια, που εξασφαλίζεται μέσω ενός Ειδικού Πληροφοριακού Συστήματος, το επονομαζόμενο  dioni.sch.gr

Ο αρμόδιος υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας τόνισε:

«Πιστοί στο ραντεβού μας με τους υποψηφίους σπουδαστές των αναβαθμισμένων Δημοσίων ΙΕΚ , εμπλουτίζουμε τη μη τυπική εκπαίδευση και κατά τα εαρινό εξάμηνο 2014.  Πρόκειται για ειδικότητες αιχμής, που αντιστοιχούν σε επαγγέλματα τα οποία εκτιμάται ότι θα έχουν τη μεγαλύτερη απορροφητικότητα έμψυχου δυναμικού στην αγορά εργασίας και τα οποία έχουν εγκριθεί κατόπιν αξιολόγησης των αιτημάτων των τοπικών κοινωνιών».

Οι ειδικότητες ανά Δ.Ι.Ε.Κ. εδώ.

Μενού