Γερμανική αγορά: 10% αύξηση των προκρατήσεων για τη Χαλκιδική

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 13

site_halkidiki_510_7Με αύξηση 10% των προκρατήσεων από τη γερμανική αγορά για τη Χαλκιδική, αλλά και με «ολική επαναφορά» των Γερμανών τουριστικών πρακτόρων, «ανατέλλει» το 2014 για τον τουρισμό στην περιοχή, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων (ΕΞΧ), η οποία επικαλείται τα αποτελέσματα της διεθνούς τουριστικής έκθεσης «ΙΤΒ» του Βερολίνου.

Ήδη, όλοι οι tour operators πρώτης «γραμμής», όπως οι TUI και THOMAS COOK – NECKERMAN, συνεργάζονται φέτος με τα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Χαλκιδικής με άλλες περιοχές, προκειμένου να οργανωθούν πακέτα ειδικών μορφών τουρισμού, η Χαλκιδική συνδυάστηκε με τη Θεσσαλονίκη και αποτέλεσε τμήμα του προγράμματος «Via Egnatia», που παρουσίασε τα φυσικά και πολιτιστικά σημεία ενδιαφέροντος κατά μήκος της διαδρομής της αρχαίας λεωφόρου, στους οδικούς τουρίστες.

«Με τους οδικούς άξονες ανοιχτούς και τις απευθείας πτήσεις των αεροπορικών εταιρειών Αegean, Αir Βerlin, Ryanair,German Wings, Easyjet, από 14 αεροδρόμια της Γερμανίας, η Χαλκιδική προσφέρει πολλές επιλογές πρόσβασης στους Γερμανούς επισκέπτες», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Μενού