16 υπάλληλοι στη Βιοϊατρική Αθηνών

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 338

episthmonesΜόνιμο προσωπικό 16 ατόμων με συμβάσεις αορίστου χρόνου, θα προσλάβει η Βιοϊατρική  Αθηνών. Η Βιοϊατρική αποτελεί τον κορυφαίο φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης με 26 διαγνωστικά εργαστήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σε ολόκληρο τον όμιλο απασχολούνται περίπου 2000 άτομα, από τα οποία τα 280 είναι ιατροί.

Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής : Υπεύθυνος διαγνωστικού κέντρου 1 (κωδ. Θέσης Υ-ΠΦΥ 03/14),Υπάλληλοι γραφείου για τη στελέχωση του διαγνωστικού και του τηλεφωνικού κέντρου 10 (κωδ.θέσης ΓΡ -0415),Υπάλληλοι αιμοληψιών 5 (κωδ. Θέσης ΑΙΜ -0415).

Για τους υπαλλήλους τηλεφωνικού και διαγνωστικού κέντρου απαιτούνται πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ ή δίπλωμα ΙΕΚ, προϋπηρεσία στον ιατρικό χώρο στη στελέχωση των διαγνωστικών κέντρων, εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών, γνώση τυφλού συστήματος δακτυλογράφησης και δυνατότητα απασχόλησης σε βάρδιες.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση του υπεύθυνου διαγνωστικού κέντρου οφείλουν να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ –ΤΕΙ, διοικητικές και  οργανωτικές ικανότητες, εμπειρία ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού, δυνατότητα απασχόλησης σε σπαστό ωράριο (πρωί- απόγευμα), καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας σε γραπτό και προφορικό επίπεδο. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη σύμφωνα με τον κ. Ζέρβα, υπεύθυνο προσωπικού του ομίλου, είναι η προϋπηρεσία τριών ετών σε αντίστοιχη θέση. Στα καθήκοντα του υπαλλήλου συμπεριλαμβάνονται η αξιολόγηση των νέων εργαζόμενων, η οργάνωση , ο συντονισμός του προσωπικού, ο έλεγχος και η παρακολούθηση των διαδικασιών για την ομαλή λειτουργία της μονάδας.

Από τους υπαλλήλους αιμοληψίας ζητούνται πτυχίο ΑΕΙ- ΤΕΙ νοσηλευτικής, προϋπηρεσία  σε αντίστοιχη θέση,ευχέρεια στην επικοινωνία και δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες. Προσφέρεται ελκυστικό πακέτο αποδοχών και δυνατότητα εξέλιξης.

Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@bioiatriki.gr αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης.

ΠΗΓΗ: proson.gr, Εφημερίδα “Εργασία”

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
2.111 μόνιμες προσλήψεις σε υπουργεία Δικαιοσύνης, εφορίες και τελωνεία
Προηγούμενο άρθρο
Πωλητές-τριες Ζητά η εταιρεία Lidl
Μενού