17 προσλήψεις στη Cyta

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 255

cytaΑπαραίτητα η κατοχή μεταφορικού μέσου και το απολυτήριο λυκείου. Η εταιρία τηλεπικοινωνιών Cyta , θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών  Κύπρου επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της 17 άτομα στο πλαίσιο της στελέχωσης του τηλεφωνικού κέντρου της και του τμήματος πληροφορικής.

Θα προσληφθούν : Μηχανικός Συστημάτων πληροφορικής (κωδ.θέσης ΜΣΠ 3_14)1, Εκπρόσωποι τηλεφωνικών πωλήσεων 15. Οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση του μηχανικού συστημάτων πληροφορικής οφείλουν να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ αντίστοιχης ειδικότητας, άριστη γνώση λειτουργικών συστημάτων Linux και Windows Server 2008+ ως διαχειριστής συστήματος,πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η προϋπηρεσία 3 ετών σε αντίστοιχη θέση.

Από τους εκπροσώπους τηλεφωνικών πωλήσεων ζητούνται τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου, προϋπηρεσία σε εταιρίες τηλεπωλήσεων, ευχέρεια στην επικοινωνία, καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή και πολύ καλή γνώση αγγλικών σε γραπτό και προφορικό επίπεδο.

Βιογραφικά: HRCytaHellas@hq.cyta.gr

ΠΗΓΗ: proson.gr, Εφημερίδα Εργασία

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
5 προσλήψεις στο Compact Disc Club στην Αθήνα
Προηγούμενο άρθρο
Ξεκινάει στις 20 Μαρτίου η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων
Μενού