Αναμένονται 500 νέες Θέσεις Εργασίας από την εταιρία Coco-Mat στη Βόρεια Ελλάδα

Κοινοποιήστε το άρθρο

coco-matΜεγάλο άνοιγμα και στη Βόρεια Ελλάδα ετοιμάζει η Coco-Mat, μετά την ανακοίνωση της στρατηγικής της συμμαχίας με τον όμιλο Libra.

Μεγάλο άνοιγμα και στη Βόρεια Ελλάδα ετοιμάζει η Coco-Mat, μετά την ανακοίνωση της στρατηγικής της συμμαχίας με τον όμιλο Libra. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ενιαίο πλέον σχήμα σχεδιάζεται η δημιουργία περίπου 190 νέων καταστημάτων, σε όλη τη χώρα, αλλά και εκτός συνόρων.

Τι συνεπάγεται αυτή η εξέλιξη; 

Μεταξύ άλλων, ότι θα δημιουργηθούν 500 νέες θέσεις εργασίας. Προς το παρόν, δεν έχει ξεκαθαριστεί πού θα γίνει τι, ωστόσο, θα πρέπει πλέον να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει άνοιγμα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε άλλα μεγάλα αστικά κέντρα της Μακεδονίας και της Θράκης.

Το άνοιγμα της Coco-Mat έρχεται ως φυσική εξέλιξη μετά τη μεγάλη συμφωνία που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον όμιλο Libra. Ειδικά σε ό,τι αφορά στο άνοιγμα εκτός συνόρων, θα επικεντρωθεί κυρίως σε συνεργασίες με μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους.

Όπερ συνεπάγεται ότι το μεγαλύτερο μέρος των 190 νέων καταστημάτων που έχουν προγραμματισθεί θα «απορροφηθεί» εντός συνόρων. Αρα τα περιθώρια για την ανάπτυξη στη Βόρεια Ελλάδα είναι ακόμα μεγαλύτερα για την αντίστοιχη ανάπτυξη ακόμα περισσότερων καταστημάτων.

Η Coco-Mat, που ιδρύθηκε το 1989 από τον Πολ Ευμορφίδη, είναι σήμερα από τους leaders στον κλάδο των οικολογικών προϊόντων ύπνου (στρώματα, μαξιλάρια, παπλώματα, ανωστρώματα, κρεβατοστρώματα), λευκών ειδών και επίπλων για σπίτια και ξενοδοχεία.

Η εταιρεία διαθέτει 70 σημεία πώλησης, εκ των οποίων τα 29 σημεία βρίσκονται σε 12 χώρες του εξωτερικού.

Πηγή: Voria.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *