Θέση ΤΕ Συντηρητή Αρχαιοτήτων στην Ικαρία

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 213

Τimages (1)ην πρόσληψη του παρακάτω προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για τις ανάγκες του έργου «Έκθεση Αρχαιολογικού Μουσείου Αγ. Κηρύκου Ικαρίας» από τις διαθέσιμες πιστώσεις του, για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία πρόσληψης έως την 30-6-14 ημερομηνία ολοκλήρωσης του εν λόγω έργου ανακοίνωσε το ΥΠ.ΠΟ.Α.Η θέση αφορά:

  • ΤΕ Συντηρητής Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (ομάδας Α΄) και ελλείψει αυτού ΔΕ Τεχνικός Συντήρησης Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης μία (1) Αρχαιολογικό Μουσείο Αγ. Κηρύκου Ικαρίας

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από Δημόσια Αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδροµικής υποβολής οι αιτήσεις µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν σφραγίδα ταχυδροµείου έως την ηµεροµηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων), στα Γραφεία της Υπηρεσίας στην διεύθυνση Επαμεινώνδα 10, 105 55 Αθήνα υπόψιν κ.κ. Α. Μάλλη και Π. Τσιλίκη (τηλ. επικοινωνίας: 210-3250148), από 28/3/2014 έως και 3/4/2014.

Πηγή: diorismos.gr

Μενού