5 Θέσεις Εργασίας για ερευνητές στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 177
ekke (1)To Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών ανακοινώνει την πλήρωση, μετά από κρίση ειδικής επιτροπής, πέντε (5) θέσεων Ερευνητών Γ΄ Βαθμίδας στο Ινστιτούτο Κοινωνικών Ερευνών του ΕΚΚΕ με γνωστικά αντικείμενα: 
Α) «Πολιτική Κοινωνιολογία»,
Β) «Κοινωνική Ψυχολογία: Κοινωνικός αποκλεισμός και διακρίσεις»,
Γ) «Πολιτική Κουλτούρα και Εκλογική Συμπεριφορά»,
Δ) «Κοινωνικοί μετασχηματισμοί και κοινωνικές συγκρούσεις στην ύπαιθρο»,
Ε) «Κοινωνιολογία της πόλης και του πολιτισμού».
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν επιστημονικό έργο στις σύγχρονες τάσεις της Κοινωνιολογίας της πόλης, στην ανάλυση και τη μελέτη σύγχρονων προβλημάτων της αστικής ζωής και των πολιτισμικών πρακτικών που αναπτύσσονται στο πλαίσιό της.
Θα συνεκτιμηθεί ο συνδυασμός καινοτόμων ποσοτικών και ποιοτικών μεθοδολογιών με πιο παραδοσιακές μεθόδους κοινωνικής έρευνας.
Τα ελάχιστα προσόντα που πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι, σύμφωνα με το άρθρο 15 του Ν. 1514/85, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 παρ. 12 του Ν. 2919/2001, και το άρθρο 18 του Π.Δ. 342/86, για τις θέσεις των Ερευνητών Γ΄ Βαθμίδας είναι τα εξής:
Διδακτορικό δίπλωμα σε επιστημονικό κλάδο ανθρωπιστικών,κοινωνικών ή οικονομικών επιστημών,γνώσεις και αποδεδειγμένη ικανότητα για υπεύθυνη εκτέλεση μιας φάσης ή ενός τμήματος έργου έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης που να αποδεικνύονται από τα προσκομιζόμενα στοιχεία.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν μέχρι και την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014, στο Τμήμα Προσωπικού της Διεύθυνσης Διοικητικού του ΕΚΚΕ, 8ος όροφος, Κρατίνου 9 & Αθηνάς, 10552 Αθήνα, Τ.Θ. 3236, τα παρακάτω: αίτηση, βιογραφικό, υπόμνημα εργασιών και αντίτυπα επιστημονικού έργου. Πληροφορίες παρέχονται στο τηλ. 210-7491636, κ. Αθηνά Γυπαράκη, και 210-7491675, κ. Αναστασία Δανέλη.
Πηγή: e-typos.gr
Μενού