4 θέσεις εργασίας στα Γιάννενα

Κοινοποιήστε το άρθρο

images (5)Την πρόσληψη του παρακάτω προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων, για χρονικό διάστημα μέχρι 31-12-2014, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως την ολοκλήρωση του έργου ανακοίνωσε το ΥΠ.ΠΟ.Α.Οι θέσεις αφορούν: Τέσσερις θέσεις (4)  στο Κάστρο Ιωαννίνων

  • ΔΕ εργατοτεχνίτες υψηλής  εξειδίκευσης (µε εξειδίκευση σε  αναστηλωτικές-στερεωτικές  εργασίες) και ελλείψει αυτών ΥΕ  ειδικευμένων εργατών (µε εξειδίκευση σε αναστηλωτικές-στερεωτικές εργασίες)

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την  υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε  με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: 8η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, 45221, Κάστρο, Ιωάννινα. Υπόψιν κ. Νάκου Βασιλικής και κ. Κωτσόπουλου Μιχαήλ (τηλ. επικοινωνίας: 26510 25989 & 26510 39580)  έως 08-04-2014 από τις 09:00 π.µ. έως και τις 13:00 µ.µ.

Πηγή: diorismos.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *