4 Εμπειρογνώμονες στην ΕΤ.Α.Π. του Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 311

jobΤο Επιμελητήριο Κυκλάδων υλοποιεί την πράξη «Σύγχρονες Ψηφιακές εφαρμογές ανάδειξης της Επιχειρηματικότητας του Ν. Κυκλάδων με χρήση Web 2.0 / Social Media / Mobile Technologies / Virtual Trade Shows & ψηφιακή υποστήριξη τοπικών επιχειρήσεων για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους». Η πράξη είναι ενταγμένη στο Π.Ε.Π. «Κρήτης & Νήσων Αιγαίου» (κωδ. ΟΠΣ: 376829) και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ).

Στο πλαίσιο υλοποίησης του υποέργου 2 «Παραγωγή περιεχομένου για τις υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης τοπικών επιχειρήσεων, συλλογή & επεξεργασία δεδομένων Κυκλαδικής Επιχειρηματικότητας» της παραπάνω πράξης, η Εταιρία Ανάπτυξης και Προόδου (ΕΤ.Α.Π.) του Επιμελητηρίου Κυκλάδων προτίθεται να συνεργαστεί με:

Τέσσερις (4) εμπειρογνώμονες, με σύμβαση παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών (ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 376829 / 11), για την παροχή κατευθυντήριων οδηγιών υποστήριξης σε διάφορα θεματικά αντικείμενα προς Πολύ Μικρές & Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις των Κυκλάδων, και συγκεκριμένα στους τομείς: της χρηματοοικονομικής διαχείρισης, της φορολογίας, της οργάνωσης & διοίκησης και του marketing.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν, το σύνολο των ζητούμενων εγγράφων, σε σφραγισμένο φάκελο και θα πρέπει να κατατεθεί ιδιοχείρως μέχρι και την Δευτέρα 21/04/2014 και ώρα 14:00 στην ΕΤ.Α.Π. Κυκλάδων στη διεύθυνση Απόλλωνος & Λαδοπούλου, TΚ 84100, Ερμούπολη, Σύρος (Πρωτόκολλο, κα. Βιργινία Πρέκα) ή να υποβληθεί ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς στην παραπάνω διεύθυνση προσκομίζοντας την απόδειξη με εμπρόθεσμη κατάθεση.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.e-kyklades.gr

ΠΗΓΗ: career.duth.gr, proson.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
6 συμβάσεις στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατ. Μακεδονίας Θράκης
Προηγούμενο άρθρο
Πωλητές/τριες ζητούνται στην εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ σε Καβάλα και Ξάνθη
Μενού