Νέο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης από τον ΣΕΒ για 460 στελέχη εταιρειών

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 27

images (5)Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα επιμόρφωσης στελεχών εταιρειών ”Innovation Expert – Καινοτομία στην Πράξη”, μια πρωτοβουλία του ΣΕΒ με στόχο την ανάπτυξη και ενίσχυση των δεξιοτήτων και ικανοτήτων καινοτομίας για στελέχη και επιχειρήσεις.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής δράσεις:

  • Επιμόρφωση των στελεχών καινοτομικού προσανατολισμού, σε θέματα παραγωγικής, λειτουργικής, εμπορικής και οργανωσιακής καινοτομίας από έμπειρους εκπαιδευτές.
  • Συμβουλευτική Υποστήριξη από εξειδικευμένους Συμβούλους Καινοτομίας, οι οποίοι θα υποστηρίξουν τους επιχειρηματίες και τα στελέχη επιχειρήσεων στην προετοιμασία ενός πλάνου καινοτομίας και δημιουργίας ενός μόνιμου μηχανισμού παραγωγής και διαχείρισης καινοτομίας.
  • Δικτύωση των επιχειρηματιών και των στελεχών επιχειρήσεων, µε μέντορες (επιτυχημένα στελέχη καινοτομικών επιχειρήσεων και εμπειρογνώμονες καινοτομίας) για παροχή πρακτικής καθοδήγησης κατά τα πρώτα βήματα υλοποίησης του πλάνου καινοτομίας.

Στην Πρωτοβουλία αυτή έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν έως και 460 στελέχη από περίπου 230 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, χωρίς κανένα απολύτως κόστος.

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι και τις 5/5/2014.

Για περισσότερες πληροφορίες και για υποβολή αιτήσεων μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sev4enterprise.org.gr.

Πηγή: jobfind.gr

Μενού