Θέση εργασίας στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 166

αρχείο λήψης (14)Στα πλαίσια του Ερευνητικού Προγράμματος/Έργου «A Scientific Network for Earthquake, Landslide and Flood Hazard Prevention – SciNetNatHazPrev» ο Ειδικός Λογαριασμός του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, με την υπ’ αριθμ. 68/8/10-4-2014 απόφαση της Επιτροπής Εκπαίδευσης & Ερευνών, προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους  για την εκδήλωση ενδιαφέροντος παροχής υπηρεσιών στα πλαίσια της υλοποίηση του ως άνω Έργου.

το οποίο υλοποιείται στα πλαίσια του “BLACK SEA BASIN Joint Operational Programme”, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από Εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν, , σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4Γ περιπτ. β του αρθ.7 της ΚΥΑ 679/1996 και της παρ.23 του αρθ.2 του Ν.2621/98 όπως αυτή τροποποιήθηκε με την παρ.2 του αρθ.14 του Ν.3369/2005 και συγκεκριμένα:

1) Ερευνητή με αντικείμενο έρευνας: σχεδίαση και ανάπτυξη WebGIS εφαρμογής με εργαλεία ανοιχτού λογισμικού (GeoSERVER), που αφορά το αντικείμενο της Κεντρικής Δράσης. Ειδικότερα το αντικείμενο έρευνας αφορά:

(α) Επιλογή και παραμετροποίηση του αναγκαίου εξυπηρετητή (server) χωρικών δεδομένων

(β) Δημιουργία και παραμετροποίηση των απαιτούμενων επιπέδων (layers) γεωχωρικών δεδομένων

(γ) Επιλογή και μορφοποίηση του κατάλληλου υπόβαθρου.

(δ) Σχεδιασμός και ανάπτυξη της διεπαφής χρήστη και διασύνδεση με τη βάση και τον εξυπηρετητή (server) χωρικών δεδομένων. Οι εργασίες
αυτές αφορούν τις δράσεις A_2.3 και Α_2.4 του Έργου.

Για όλε τις πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Πηγή: ΕΣΠΑ-Εργασία, Δι@υγεια

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
θέση εργασίας στην ΣΤ΄ εφορεία προϊστορικών και κλασικών αρχαιοτήτων Πατρών
Προηγούμενο άρθρο
θέση εργασίας στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας
Μενού