36 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ Κοζάνης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 214

dei613s_588070664Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα έξι (36) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ Α ΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, που εδρεύει στον Noμo Κοζάνης, και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

3 ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες Σταθμών – Υποσταθμών
14 ΔΕ Μηχανοτεχίτες
7 ΔΕ Μηχανοτεχίτες
2 ΔΕ Χειριστές Κατεργασίας Υδατος
1 ΔΕ Τεχνίτης Συγκολλητής
1 ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Εκτέλεσης Τεχνικών Έργων (Προωθητήρων ή Φορτωτών)
6 ΔΕ Μηχανοτεχνίτες
1 ΔΕ Οικοδόμων Μονίμων Συνεργείων Συντήρησης
1 ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες Σταθμών – Υποσταθμών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ/ΔΕΗ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση
φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΑΗΣ/ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Τ.Θ 1350, Τ.Κ. 50100 – ΚΟΖΑΝΗ απευθύνοντάς την στους αρμόδιους υπαλλήλους κ. ΜΑΚΕΔΟΝΑ Δέσποινα τηλ: 24610-54305 και κ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημήτριο τηλ: 24610-54283.
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.
Υποβολή Αιτήσεων από 11/04/2014 έως και 23/04/2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΗΓΗ: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ – ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
Προηγούμενο άρθρο
78 θέσεις για ανέργους από το Δήμο Νέας Σμύρνης
Μενού