ΑΣΕΠ: Δείτε τον προσωρινό πίνακα των επιλαχόντων με τις 190 θέσεις εργασίας στη ΝΕΡΙΤ

Κοινοποιήστε το άρθρο

nerit-logoΣύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, εκδόθηκαν την Παρασκευή 11 Απριλίου τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης που αφορούν την πλήρωση θέσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στη Ν.Ε.Ρ.Ι.Τ.Α.Ε  
Αναλυτικότερα  τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1Κ/2014 (ΦΕΚ 1/23-1-2014 & ΦΕΚ 2/24-1-2014, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) που αφορούν την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα μία (71) θέσεων προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) και εκατόν δεκαεννιά (119) θέσεων προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στη Ν.Ε.Ρ.Ι.Τ. Α.Ε.

Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ έχουν αναρτηθεί οι αλφαβητικοί πίνακες διοριστέων καθώς και οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

Οι υποψήφιοι που απέστειλαν έντυπες αιτήσεις χωρίς να έχουν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση αποκλείονται της διαδικασίας και εμφανίζονται σε ξεχωριστό πίνακα μόνο με τον αριθμό ταυτότητας.

Οι οριστικοί πίνακες διοριστέων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από 12 Απριλίου έως και την πάροδο της 22ας Απριλίου 2014, ημέρας Τρίτης.

 Δείτε εδώ τα: προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1Κ/2014 (ΦΕΚ 1/23-1-2014 & ΦΕΚ 2/24-1-2014

Επιμέλεια: Πρέσια Ιωάννα (ioanna_prs@hotmail.com)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *