Θέσεις Εργασίας για Αρχαιολόγους

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 219

arxaiologoiΘέσεις εργασίας για τις ανάγκες του Υποέργου Αρχαιολογικές Έρευνες και Εργασίες στα πλαίσια της, ενταγµένης στο Ε.Π. Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος 2007-2013 του ΕΣΠΑ Πράξης Βελτίωση υποδοµών στην περιοχή ανάπλασης Τριγώνου ανακοίνωσε ο Δήμος Πρέβεζας. 

Αναλυτικότερα θα προσληφθούν 6  τεχνίτες υψηλής εξειδίκευσης µε σύµβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για χρονικό διάστηµα από την υπογραφή της σύµβασης και για πέντε (5) µήνες. 

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής

Όσοι επιθυµούν να προσληφθούν, καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά, νοµίµως επικυρωµένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά (σε περίπτωση ταχυδροµικής υποβολής οι αιτήσεις µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ηµεροµηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της Υπηρεσίας στην διεύθυνση Εθνικής Αντιστάσεως 108-110, 48 100 Πρέβεζα υπόψιν κας Ζωής Χρήστου (τηλ. επικοινωνίας:

2682089890)εντός προθεσµίας πέντε (5) εργάσιµων ηµερών που αρχίζει από την εποµένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόµβο (ιστοσελίδα) της εφαρµογής ∆ΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του Υπουργείου Πολιτισµού & Αθλητισµού (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 15.04.2014 έως 23.04.2014)

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει µία µόνο αίτηση και για θέσεις µίας µόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε µία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισµό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο ΕΔΩ

Επιμέλεια: Πρέσια Ιωάννα (ioanna_prs@hotmail.com)

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Δείτε τον πίνακα με τα αποτελέσματα των ΥΕ Καθηγητών Γενικών Καθηκόντων
Προηγούμενο άρθρο
3.800 Θέσεις Εργασίας για αεροσυνοδούς στην Emirates airlines
Μενού