Προσλήψεις στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης -Ανοίγουν 900 θέσεις εργασίας εποχικών

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 191

αρχείο λήψης (1)Εννιακόσιες θέσεις εργασίας εποχικών θα γίνουν μέσα στο 2014 από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το πρόγραμμα Δακοκτονίας και οι ειδικότητες που θα ζητηθούν με την προκήρυξη θα είναι Γεωπόνοι και εργατοτεχνίτες.

Συγκεκριμένα όπως γράφει και το dikaiologitika.gr, σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργείων Οικονομικών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Αγροτικής Ανάπτυξης, καθορίζονται οι προσλήψεις που θα γίνουν για το πρόγραμμα Δακοκτονίας 2014.

Οι προσλήψεις θα γίνουν μετά το Πάσχα από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί άμεσα, καθώς έχει ολοκληρωθεί η καρπόδεση των ελαιώνων σε όλες τις ελαιοκομικές περιοχές της χώρας και εκτιμάται ότι στις περισσότερες περιοχές η εφαρμογή των πρώτων ψεκασμών θα απαιτηθεί να υλοποιηθεί 10 – 15 Ιουνίου 2014.

Τα προσόντα για τους Γεωπόνους

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

1). Άδεια άσκησης επαγγέλματος Γεωπόνου από το ΓΕΩΤΕΕ.

2). Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής, το οποίο οδηγεί στην απόκτηση της ανωτέρω άδειας.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ Α’ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ:

(Εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα)

Πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Φυτικής Παραγωγής ΤΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΤΕΙ ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας ή το ομώνυμο ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ΚΑΤΕΕ ή ισότιμος τίτλος της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας

Οι προκηρύξεις για τις 900 θέσεις εργασίας θα προκηρυχθούν από τις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειών.

Πηγή: iefimerida.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για 2 εξωτερικούς συνεργάτες στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Προηγούμενο άρθρο
Αλλαγές στα ασφαλιστικά ταμεία
Μενού