23 Θέσεις Εργασίας στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών Plaisio

Κοινοποιήστε το άρθρο

plaisioWeb master 1, product manager για το τμήμα αγορών 1, προγραμματιστής 1, ταμίες 3, πωλητές ηλεκτρονικών υπολογιστών 5, πωλητές ψηφιακής τεχνολογίας 6, πωλητές τηλεφωνίας 6.

Οι ενδιαφερόμενοι του web master οφείλουν να διαθέτουν εξοικείωση με συστήματα CMS, γνώση HTML, CSS, Dreamweaver, προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο, γνώση χειρισμού Ms office και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας σε γραπτό και προφορικό επίπεδο. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι οι γνώσεις σε Photoshop και XML.

Κύρια αρμοδιότητα του συνεργάτη είναι η εισαγωγή και η διαχείριση του διαφημιστικού υλικού στο site της εταιρείας, καθώς και η διαμόρφωση και η αποστολή των newsletters.

Παράλληλα, για τον προγραμματιστή απαιτούνται πτυχίο ΑΕΙ Πληροφορικής ή θετικών επιστημών, πείρα τουλάχιστον ενός χρόνου. Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψηφίους. Επιθυμητή θεωρείτε η πείρα στα συστήματα ERP, CRM, BW .

Για τους πωλητές και τους ταμίες ζητούνται τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου, καλή γνώση αγγλικών, χωρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψηφίους. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις των πωλητών και ταμιών πρέπει να είναι ηλικίας έως 28 ετών.

Ο product manager για το τμήμα αγορών πρέπει να έχει πτυχίο ΑΕΙ με κατεύθυνση σπουδών στα Οικονομικά, στο Marketing ή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας σε γραπτό και προφορικό επίπεδο και εκπληρωμένεw στρατιωτικές υποχρεώσεις .

Προσφέρεται ελκυστικό πακέτο αποδοχών και δυνατότητες εξέλιξης.

Βιογραφικά στο: www.plaisio.gr

πηγή: Εφημερίδα Εργασία, proson.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *