Διευθυντής, ταμίες και πωλητές στα Public

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 229

publicΝέο προσωπικό για τα καταστήματά της σε Αθήνα, Βόλο και Θεσσαλονίκη αναζητεί η γνωστή αλυσίδα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας, πολιτισμού και ψυχαγωγίας Public.

Η εταιρεία θα εντάξει στο δυναμικό της ταμίες για την Αττική, διευθυντή για τον Βόλο και συμβούλους πωλήσεων για τη Θεσσαλονίκη.

Διευθυντής καταστήματος

Το νεό προσωπικό θα εργαστεί στα καταστήματα της εταιρείας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο

Ο νέος συνεργάτης, ο οποίος θα απασχοληθεί στο υποκατάστημα της εταιρείας στον Βόλο, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον τριετή εμπειρία σε θέση ανάλογης ευθύνης με αντικείμενο τις λιανικές πωλήσεις, ικανότητα διοίκησης ομάδας υφισταμένων, ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας και διαπραγματεύσεων, πειθαρχημένη σκέψη και οργανωτικό πνεύμα, άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας, καλή γνώση των προϊοντικών κατηγοριών τεχνολογίας ή/και πολιτισμού και ευελιξία μετακίνησης σε άλλο κατάστημα για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Σύμβουλος Πωλήσεων Gaming

Ο κάτοχος της θέσης θα καλύψει ανάγκες του υποκαταστήματος της εταιρείας στην οδό Τσιμισκή. Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει άριστη γνώση των προϊόντων του τμήματος, προϋπηρεσία από ένας έως δύο χρόνια σε κατάστημα λιανικής, δυνατότητα ανάληψης πρωτοβουλιών και ομαδικής συνεργασίας για την επίτευξη στόχων και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Σύμβουλος πωλήσεων ήχου και εικόνας
Ο ιδανικός υποψήφιος, ο οποίος θα εργαστεί στο υποκατάστημά των Public στην Πυλαία, θα πρέπει να έχει άριστη γνώση των προϊόντων του τμήματος, από ένα έως δύο έτη προϋπηρεσία σε κατάστημα λιανικής, ενώ οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Τέλος, οι επιλεγέντες θα πρέπει να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και ομαδικές συνεργασίες για την επίτευξη στόχων.

Ταμίες
Οι νέοι υπάλληλοι θα απασχοληθούν στην Αττική, ενώ θα έχουν ως αρμοδιότητα τη διαχείριση και την οργάνωση ταμείου και τη διεξαγωγή ταμειακών συναλλαγών. Οπως αναφέρει η εταιρεία, αναζητάει άτομα υπεύθυνα, δραστήρια, με ενθουσιασμό, με ομαδικό πνεύμα, προσανατολισμένα στην άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν άριστη γνώση διαχείρισης και οργάνωσης ταμείου, άριστη γνώση ταμειακών συναλλαγών (χρέωση πιστωτικών καρτών και δανείων κ.λπ.), γνώσεις ταμειακών προγραμμάτων ή εφαρμογών (ERP), προϋπηρεσία από ένας έως δύο έτη σε ανάλογη θέση, καλή γνώση Η/Υ και MS Office και καλή γνώση αγγλικής γλώσσας.

Πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται για όλες τις «ανοιχτές» θέσεις των Public και να υποβάλλουν το βιογραφικό τους μέσω της ηλεκτρονικής σελίδαςhttp://www.public.gr/companyinfo/public/listOfJobVacancies.jsp

Πηγή: ethnos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Πωλητές και ταμίες ζητούνται στον Κωτσόβολο
Προηγούμενο άρθρο
Εξωτερικό συνεργάτη για μετάφραση κειμένων στην αγγλική γλώσσα από το ΔΙ.ΠΑ.Ε.
Μενού