Στελέχη τηλεπικοινωνιών και μηχανικοί σε 5 χώρες

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 177

images (1)Πενήντα έξι θέσεις πτυχιούχων Τηλεπικοινωνιών και ΙΤ και μηχανικών διαφόρων ειδικεύσεων θα καλυφθούν από εταιρείες στη Γερμανία, την Ελβετία, την Ολλανδία, τη Φινλανδία και την Αυστρία μέσω της εταιρείας επιλογής προσωπικού Grecruitment. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχία Πληροφορικής ή άλλου συναφούς αντικειμένου, να διαθέτουν εμπειρία στο αντικείμενο των θέσεων και να γνωρίζουν συγκεκριμένες γλώσσες προγραμματισμού, αναλόγως της θέσης για την οποία ενδιαφέρονται. Θα πρέπει δε να γνωρίζουν πολύ καλά την αγγλική γλώσσα και, κατά προτίμηση, της χώρας στην οποία ενδιαφέρονται να μεταβούν.

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις πρέπει να διαθέτουν συναφές πτυχίο και σχετική επαγγελματική εμπειρία

Οσο για τις ανοικτές θέσεις που προσφέρονται από την Grecruitment ανά χώρα, είναι οι ακόλουθες:

Γερμανία
Τριάντα τέσσερις θέσεις πτυχιούχων Τηλεπικοινωνιών και ΙΤ προσφέρονται σε μεγάλες εταιρείες της Γερμανίας και συγκεκριμένα σε εννέα πόλεις. Στο Ααχεν θα προσληφθεί ένας Embedded Software Architect, ενώ στο Βερολίνο θα προσληφθούν από ένας Mobile Games Engineer, PHP Developer, Software Developer/Java, IOS Developer, Python Developer, Backend Developer. Στη Βρέμη, οι θέσεις αντιστοιχούν οι ειδικότητες Software Developer και Embedded Software Developer, στο Brunswick θα προσληφθεί ένας Test Manager Infotainment, στο Ντόρτμουντ ένας IT Engineer Managed Services και στο Αμβούργο ένας Java Developer. Οι ειδικότητες που αντιστοιχούν σε εταιρείες της Φρανκφούρτης είναι οι Web Developer και ERP Application Developer, και στο Μόναχο οι System Administration Assistant, Frontend Developer, Τeam Leader SW Development Automotive και Web Developer. Στο Ulm ζητείται ένας Hardware Entwickler Embedded System Engineer.

Οσο για τις θέσεις μηχανικών, αφορούν τις εξής ειδικότητες: EMSR Engineer και Structural Engineer – Automotive στο Μανχάιμ, SolidWorks Designer, Electronics Engineer (High and Medium Voltage), Project Manager / Structural Engineer – Focus Bridges and Tunnels και Service Engineer – Test Systems στη Στουτγάρδη, Graduate Structural Engineer, Project Engineer (f/m) Electric Drive Systems στη Φρανκφούρτη, Project Control Engineer στο Ingolstadt. Στη Χαϊδελβέργη θα προσληφθεί ένας Design Engineer, στο Βερολίνο ένας Junior R&D Engineer, στο Ανόβερο ένας Electrical Engineer (f/m) Network Simulation και στην Κολονία ένας Aerospace Design Engineer και ένας Experienced Engineers (f/m) Aerospace.

Ελβετία
Επτά προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν στην Ελβετία. Στη Βέρνη οι θέσεις αφορούν έναν System Engineer και έναν Test Engineer Switching/Routing. Στη Γενεύη θα προσληφθεί ένας Junior CISCO Engineer και στη Λουκέρνη ένας Software Developer .NET και ένας Software Development Engineer. Οι θέσεις που θα καλυφθούν στη Ζυρίχη αφορούν έναν Application Engineer in Product Data Management και έναν Software Engineer (GUI).

Ολλανδία
Στο Αϊντχόβεν θα προσληφθεί ένας Embedded Software Engineer και στην Ουτρέχτη ένας Requirements Engineer.

Φινλανδία
Θα καλυφθεί μία θέση Software Engineer στην πόλη Oulu.

Αυστρία
Τις θέσεις θα καταλάβουν ένας Teamlead .NET και ένας System Analyst (m/f). Οι επιτυχόντες θα εγκατασταθούν στη Βιέννη.

Αιτήσεις

Πληροφορίες για τις θέσεις, τα προσόντα και τις παροχές των εταιρειών προς τους επιτυχόντες μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα της Grecruitment, http://www.grecruitment.com/jobs/it-telecommunication/

Πηγή: ethnos.gr– ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
80 προσλήψεις στο Δήμο Νέας Προποντίδας
Προηγούμενο άρθρο
Οι κινήσεις που αλλάζουν τα πάντα στο δημόσιο
Μενού