Πρόσληψη 2 παιδαγωγών στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 185

αρχείο λήψηςΤο Mη Κερδοσκοπικό Σωματείο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας «Φιλική Φωλιά» στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών προς τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής που προέρχονται από ευάλωτα κοινωνικοοικονομικά περιβάλλοντα, προκηρύσσει την πρόσληψη δύο παιδαγωγών – εμψυχωτών με αντικείμενο τη διαμόρφωση του προγράμματος των ωρών δημιουργικής απασχόλησης που απευθύνεται στα παιδιά και τους εφήβους που παρακολουθούν τις δραστηριότητες του φορέα για το έτος 2014.

Απαραίτητα Προσόντα

Οι υποψήφιοι πρέπει  να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Να διαθέτουν πτυχίο παιδαγωγικής από ΑΕΙ ή από αντίστοιχο εκπαιδευτικό ίδρυμα του εξωτερικού ή πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ/Κέντρου Ελευθέρων Σπουδών/Κέντρου Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης/ΙΕΚ δημοσίου ή ιδιωτικού της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, συναφές με το αντικείμενο της προκήρυξης και τουλάχιστον τριετή εμπειρία ως εμψυχωτές ομάδων παιδιών ή/και εφήβων με πολυπολιτισμικά χαρακτηριστικά. Η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ή/και πτυχίου ψυχολογίας από πανεπιστημιακά ιδρύματα ή κέντρα μεταλυκειακής εκπαίδευσης της Ελλάδας ή του εξωτερικού θα συνεκτιμηθεί.
  • Οι υποψήφιοι θα πρέπει να χειρίζονται πολύ καλά την ελληνική γλώσσα και να έχουν επαρκή και κατάλληλη για το έργο γνώση της αγγλικής γλώσσας.
  • Η γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών επίσης θα συνεκτιμηθεί.

Για να δείτε ολόκληρη την προκήρυξη κάντε κλικ εδώ 

 

Πηγή: kentroagapis.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ανοίγουν 4.000 θέσεις εργασίας σε ΔΕΚΟ, Δήμους, Υπουργεία τον Μάιο
Προηγούμενο άρθρο
Ενημέρωση ταυτοτήτων στο μητρώο του TAXISnet
Μενού