Διαγωνισμοί για 403 θέσεις στο Λιμενικό

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 75

αρχείο λήψης (2)Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δημοσιευτεί η πρώτη φετινή προκήρυξη του Λιμενικού Σώματος, που αφορά στην κατάταξη 110 Δόκιμων Υπαξιωματικών. Έως το τέλος Μαΐου θα βγουν οι προκηρύξεις κατάταξης 9 Τεχνικών Αξιωματικών και 15 Υπαξιωματικών Υγειονομικού, ενώ εντός του καλοκαιριού θα προκηρυχθούν δύο ακόμα διαγωνισμοί για την πλήρωση 6 θέσεων Ιατρών και 3 Ψυχολόγων.

Πριν από το τέλος του καλοκαιριού θα προκηρυχθεί ο μεγάλος διαγωνισμός κατάταξης 260 δόκιμων Λιμενοφυλάκων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Υπενθυμίζεται πως η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων γίνεται φέτος με μεικτό σύστημα μοριοδότησης και γραπτών εξετάσεων, ενώ για την υποβολή αίτησης συμμετοχής απαιτείται η καταβολή παραβόλου 10 ευρώ.

Αλλαγές στον τρόπο πρόσληψης

Στο νέο νόμο του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου προβλέπεται πως η βαθμολογία των προσληφθέντων θα προέλθει κατά 70% από μοριοδότηση και κατά 30% από γραπτό διαγωνισμό. Επίσης αποκλείονται οι υποψήφιοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από τν διαγωνισμό των Υπαξιωματικών. Σταθερά μένουν τα όρια ηλικίας για τους υποψηφίους που διαμορφώνονται στα 26 έτη για τους υποψήφιους Λιμενοφύλακες και στα 28 έτη για τους πτυχιούχους αξιωματικούς. Αν προέρχονται οι υποψήφιοι από τους εν ενεργεία Λιμενοφύλακες όριο είναι τα 32 έτη.

Οι 403 θέσεις

  • 110 Υπαξιωματικοί
  • 260 Λιμενοφύλακες
  • 15 Υγειονομικοί
  • 6 Γιατροί
  • 3 Ψυχολόγοι
  • 9 Τεχνικοί

 

Πηγή: thestival.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
4 θέσεις εργασίας από τη Mercedes-Benz
Προηγούμενο άρθρο
Προγράμματα των πανελλαδικών εξετάσεων 2014
Μενού