28 προσλήψεις στον Εβρο

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 197

images (1)Η Δ/ΝΣΗ αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής περιφερειακής ενότητας Έβρου-ΔΑΟΚ Έβρου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μέχρι 30-11-2014 (συνολικά 34 ημερομίσθια) συνολικού αριθμού είκοσι επτά (8) ατόμων  (μέχρι 60 ημερομίσθια ) στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής για την αντιμετώπιση εποχικών αναγκών στα πλαίσια του «Προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς για το 2014» για τις εξής κατά αριθμό ειδικότητες :

  • 2 ΠΑΓΙΔΟΘΕΤΕΣ
  • 3 ΑΡΧΙΕΡΓΑΤΕΣ-ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ
  • 23 ΨΕΚΑΣΤΕΣ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Καραολή & Δημητρίου 40, 2ος όροφος, γρ. 7 απευθύνοντάς την στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Έβρου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε( 5) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας στο κατάστημα της υπηρεσίας μας (Ταχ. Δ/νση Καραολή & Δημητρίου 40) και στο χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων Αλεξ/πολης, Σαμοθράκης, Σαπών-Μαρώνειας ( στην Ξυλαγανή).

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ενταξη 3.000 γιατρών στο δίκτυο του ΕΟΠΥΥ
Προηγούμενο άρθρο
Course Officer στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Μενού