17 Eπιστημονικοί Συνεργάτες στο Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 228

αρχείο λήψης (6)Το ΙΝΕ ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο του έργου «Ανάπτυξη δικτύου υπηρεσιών πληροφόρησης, συμβουλευτικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης εργαζομένων» πρόκειται να αναπτύξει 3 Εξειδικευμένα Κέντρα Προώθησης της Απασχόλησης (Ε.Κ.Π.Α.). Η λειτουργία των Εξειδικευμένων Κέντρων Προώθησης της Απασχόλησης (Ε.Κ.Π.Α.) θα ξεκινήσει πιλοτικά στις τρεις (3) Περιφερειακές Ενότητες, Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας και ∆υτικής Ελλάδας, με έδρα την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα.

Τα Ε.Κ.Π.Α. θα παρέχουν υπηρεσίες προσανατολισμένες σε νέους ηλικίας 16-30 ετών και στοχευμένες /εξειδικευμένες σε νέους χαμηλών προσόντων αφενός και σε νέους αυξημένων προσόντων αφετέρου. Τα Ε.Κ.Π.Α. που θα συσταθούν θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά και ενισχυτικά προς ισάριθμες Μονάδες παροχής υπηρεσιών του δικτύου. Συγκεκριμένα, κάθε Ε.Κ.Π.Α. που συστήνεται συστεγαζόμενο με υφιστάμενη Μονάδα παροχής υπηρεσιών, στελεχώνεται επιπλέον από 5-7 εξειδικευμένα στελέχη.
Ο ακριβής αριθμός των στελεχών εκάστου Ε.Κ.Π.Α. καθορίζεται από την Επιτελική Ομάδα και ανάλογα με τον όγκο των αναμενόμενων υπηρεσιών που θα παρέχει. Στο σύνολο των τριών πιλοτικών Ε.Κ.Π.Α. εκτιμάται ότι θα απαιτηθούν συνολικά δεκαεπτά (17) στελέχη. Αθροιστικά, τα προσόντα των στελεχών εκάστου Ε.Κ.Π.Α. θα πρέπει να εξασφαλίζουν την παροχή υψηλής ποιότητας συμβουλευτικών υπηρεσιών, επαγγελματικού προσανατολισμού και διάγνωσης αναγκών επιχειρήσεων, καθώς επίσης και την ανάπτυξη δράσεων δικτύωσης, επικοινωνίας και τεχνικής υποστήριξης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος με e-mail: infocons@inegsee.gr ή με το ταχυδρομείο ή να τις καταθέσουν ιδιοχείρως μέχρι την Παρασκευή 23/5/2014.

Σχετικός σύνδεσμος:
http://www.inegsee.gr

Πηγή: career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Μάγειρας στο ΝΠΔΔ «ΑΝΕΛΙΞΗ»
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”
Μενού