ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα Επιδότησης για επιχειρήσεις που επηρεάζονται από τα έργα του ΜΕΤΡΟ

Κοινοποιήστε το άρθρο

oaed-megalh-1024x774_1Μέχρι την Παρασκευή 6 Ιουνίου θα γίνονται δεκτές, στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), οι αιτήσεις ένταξης στο πρόγραμμα επιδότησης εργοδοτικών εισφορών του ΟΑΕΔ για όσες επιλέξιμες επιχειρήσεις επηρεάζονται από τα έργα κατασκευής του μετρό στην πόλη.

 Οι αιτήσεις, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, θα πρέπει να κατατεθούν στο γραφείο διοίκησης του επιμελητηρίου, στην οδό Τσιμισκή 29.

Οι προϋποθέσεις, που πρέπει να πληρούν οι επιχειρήσεις για να ενταχθούν στο πρόγραμμα, είναι οι εξής: να είναι υφιστάμενες και λειτουργούσες επιχειρήσεις, που απασχολούν προσωπικό, να είναι ενεργά μέλη του ΕΒΕΘ, οικονομικά τακτοποιημένα, μέχρι και το τρέχον έτος και να είναι εγκατεστημένες με είσοδο ή/και πρόσοψη επί του άξονα κατασκευής των έργων του μετρό, και συγκεκριμένα μπροστά από τα εργοτάξια, από την έναρξη των έργων μέχρι και σήμερα.

Οι προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα είχαν συζητηθεί σε σύσκεψη που συγκάλεσε πρόσφατα το ΕΒΕΘ, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων, Στράτου Σιμόπουλου και με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων της πόλης και του ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πατήσουν εδω

Πηγή: e-dimosio.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *