Θέσεις Εργασίας στην εταιρεία Fresh Line

Κοινοποιήστε το άρθρο

fresh-line-logoΑνεξάρτητους συνεργάτες θα εντάξει στο δυναμικό της η εταιρεία παραγωγής και εμπορίας φυτικών καλλυντικών, Fresh Line. Ειδικότερα, στα πλαίσια της ανάπτυξής της η εταιρεία θα προσλάβει συνεργάτες οι οποίοι θα διευρύνουν το δίκτυο πωλήσεων σε τουριστικές περιοχές της Ελλάδας (Δωδεκάνησα, Επτάνησα, Σποράδες, Πελοπόννησο, Χαλκιδική, Κρήτη, Κυκλάδες).

Οι υποψήφιοι χρειάζεται να είναι άτομα που έχουν εμπειρία στη χονδρική πώληση, γνώσεις και στην προώθηση προϊόντων.

Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν την τοπική επιχειρηματική αγορά της περιοχής τους, να διαθέτουν άριστη επικοινωνιακή ικανότητα, πελατοκεντρική αντίληψη με προσανατολισμό στον στόχο και στο αποτέλεσμα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@freshline.gr

Πηγή: ethnos.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

3 απαντήσεις στο “Θέσεις Εργασίας στην εταιρεία Fresh Line”

  1. ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ TΟ SITE ΣΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΛΗΡΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ, ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΝΕΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ, ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 4 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ.

  2. Καλησπέρα.Μέχρι πρόσφατα ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας σε πωλήσεις ενδυμάτων που όμως έκλεισε και ζητώ κάποια θέση εργασίας πάνω σε οποιοδήποτε τομέα .Ο λόγος που απευθύνομαι σε σάς είναι επειδή ασχολούμαι ερασιτεχνικά αρκετό καιρό με παραγωγή χειροποίητων καλλυντικών προιόντων (σαπούνια ,σαμπουάν κρέμες κ.α) και γνωρίζω καλά τον τομέα παραγωγής.Αν υπάρχει οποιαδήποτε θέση εργασίας σε οποιοδήποτε τομέα θα με ενδιέφερε.
    Ευχαριστώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *