Ημερίδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για σπουδές στο Εξωτερικό (Αυστραλία)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 264

examsΗ AECC, εξουσιοδοτημένη αντιπρόσωπος των περισσοτέρων αναγνωρισμένων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Αυστραλίας, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να ενημερώσει τους εκάστοτε ενδιαφερόμενους για τις σπουδές στην Αυστραλία, πρόκειται να υλοποιήσει σε συνεργασία με εκπροσώπους από 8 Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Αυστραλίας, δωρεάν ημερίδες ενημέρωσης.Η εναρκτήρια ημερίδα θα γίνει τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014 και ώρα 11:00 στο NJV PLAZA Hotel στην Αθήνα και τη Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 στο Electra Palace Hotel στην Θεσσαλονίκη.

Στην εναρκτήρια ημερίδα θα αναλυθούν οι διαδικασίες απόκτησηςτης Φοιτητικής Visa. Επιπρόσθετα, θα παρουσιαστεί τo εκπαιδευτικό σύστημα της Αυστραλίας, η εκπαιδευτικές σας επιλογές, η δυνατότητα της άμεσης απασχόλησής σας κατά την διάρκεια των σπουδών σας, οι εργασιακές σας προοπτικές μετά την αποφοίτησή σας και επιπλέον ο τρόπος ζωής και το κόστος διαβίωσης στην Αυστραλία.

Στην συνέχεια, κατά την διάρκεια της ημέρας, στην θεματολογία των δωρεάν ημερίδων θα πραγματοποιηθούν ποικίλα ενημερωτικά σεμινάρια για την μετάβασή σας στην Αυστραλία ή για να βελτιώσετε τα Αγγλικά σας ή για προπαρασκευαστικά μαθήματα ή για να αποκτήσετε επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση ή για να αποκτήσετε προπτυχιακές ή μεταπτιχιακές σπουδές.

Σημαντικό είναι βέβαια να αναφερθεί ότι κατά την διάρκεια των ενημερωτικών αυτών εκδηλώσεων θα δοθεί η ευκαιρία μιας απευθείας εισαγωγής στα συμμετέχοντα πανεπιστήμια, χωρίς έξοδα εισαγωγής, θα κληρωθούν υποτροφίες και μεγάλες εκπτώσεις στα προγράμματα σπουδών που παρέχονται.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα Αθήνα: 216 800 2893/4 – Θεσσαλονίκη: 231 600 7465/6 ή συμπληρώσετε την αίτηση, όπως αναρτάται στην ιστοσελίδα της εταιρίας, www.aecc.gr ή αποστείλλετε ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής σας στο e-mail: info@aecc.gr

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
ΟΓΑ: Κάντε την αίτησή σας μέχρι τις 20/06 για την συμμετοχή στα προγράμματα κοινωνικού Τουρισμού
Προηγούμενο άρθρο
Δωρεάν ψυχολογικής υποστήριξης στη Θεσσαλονίκη
Μενού