Θέσεις Εργασίας για Δικηγόρους σε μεγάλες Εταιρείες στην Αττική

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 41

ÁÐÏ×Ç ÄÉÊÇÃÏÑÙÍΠέντε δικηγορικές εταιρείες ανακοίνωσαν την πρόσληψη προσωπικού στον τομέα των νομικών υποθέσεων στην περιοχή της Αττικής. 

1) Δικηγορική εταιρία αναζητεί δικηγόρο πλήρους απασχόλησης, για την νομική διαχείριση ληξιπρόθεσμων οφειλών πελατών της με εμπειρία στο αντικείμενο της αναγκαστικής εκτέλεσης.

Αποστολή βιογραφικών στο human.resources.ath@gmail.com αναγράφοντας στο θέμα LA_08.

2) Ζητείται δικηγόρος με εμπειρία 2 ετών για απασχόληση σε δικηγορικό γραφείο στο Κέντρο με αντικείμενο αναγκαστική εκτέλεση, αποστολή βιογραφικών στο iakovu@hotmail.com

3) To Δικηγορικό γραφείο H. Μπίσια και Συνεργατών με εξειδίκευση στον χειρισμό διασυνοριακών υποθέσεων Ελβετίας και Γερμανίας αναζητεί γερμανόφωνο δικηγόρο με 3ετή τουλάχιστον εμπειρία.

Απαραίτητη και η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Παρέχονται άριστες συνθήκες εργασίας και προοπτικές.

Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση raisb@bissiaslaw.gr

4) ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΕΟΣ-ΝΕΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, με γνώσεις Η/Υ και οπωσδήποτε με καλή δυνατότητα σύνταξης δικογράφων και σχετική εμπειρία για συνεργασία με δικηγορικό γραφείο ευρισκόμενο στο κέντρο της Αθήνας, που απασχολείται κυρίως με υποθέσεις, διοικητικού – δημοσίου εργατικού και αστικού δικαίου.

Στοιχεία Επικοινωνίας:Τηλ.: 210-38.14.821, 210-38.12.832 (& FΑΧ).

5) Δικηγορικό Γραφείο Θεσσαλονίκης αναζητεί Δικηγόρο με 2-3 έτη εμπειρίας σε έρευνες ακίνητης περιουσίας, για αποκλειστική συνεργασία, πλήρους απασχόλησης, με αρμοδιότητες τη διενέργεια ερευνών / ελέγχων τίτλων ακινήτων και υποθέσεων Ν.3869/10.
Απαραίτητη κατοχή διπλώματος οδήγησης και οχήματος ΙΧ
Αποστολή βιογραφικού στο e -mail:penypapadim@hotmail.com τηλ.2310542536
Στοιχεία Επικοινωνίας:Τηλ.: 2310542536
ΕΣΠΑ-Εργασία: Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Πρέσια Ιωάννα
(ioanna_prs@hotmail.com)
Μενού