400 προσλήψεις στην Εθνική Τράπεζα

Κοινοποιήστε το άρθρο

αρχείο λήψης (1)Οι προσλήψεις στην Εθνική Τράπεζα θα γίνουν με διαγωνισμό και θα ξεκινήσουν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο

Οι προσλήψεις αφορούν σε 200 πτυχιούχους μέσω διαγωνισμού και άλλους 200 νέους υπότροφους του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, οι οποίοι θα εργαστούν για δύο χρόνια στην τράπεζα, υπό το καθεστώς πρακτικής άσκησης. Η διαδικασία επιλογής των υποτρόφων θα ξεκινήσει μέσα στον Ιούνιο.

Οι προϋποθέσεις αναμένεται, σύμφωνα με την “Ημερησία” να είναι οι εξής:

Ελληνική Εθνικότητα. Εξαίρεση: Δικαιούνται να είναι υποψήφιοι και πολίτες των Κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για τους πολίτες αυτούς απαιτείται η άριστη γνώση της Ελληνικής γλώσσας Να έχουν πτυχίο τμήματος Ελληνικού Πανεπιστημίου (ΑΕΙ) ή Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΤΕΙ) του 5ου Επιστημονικού Πεδίου (Επιστημών Οικονομίας και Διοίκησης) ή ισότιμο τίτλο αντίστοιχης ειδικότητας της ημεδαπής ή της αλλοδαπής αναγνωρισμένο Να είναι ηλικίας μέχρι 30 ετών Οι άνδρες να μην έχουν κηρυχθεί ανυπότακτοι ή καταδικαστεί για λιποταξία με τελεσίδικη απόφαση
Οι υποψήφιοι θα εξετασθούν στις ενότητες:

• Γλωσσικών ικανοτήτων-δεξιοτήτων

• Αριθμητικών ικανοτήτων-δεξιοτήτων

• Γενικών Γνώσεων Ξένης Γλώσσας (Αγγλικά)

Όσοι προσληφθούν:

• Θα υπαχθούν στις διατάξεις του Κανονισμού Εργασίας της Τράπεζας.

• Θα παρακολουθήσουν ειδικά σεμινάρια προπαίδευσης. Θα ενταχθούν στον Κλάδο Κύριου Προσωπικού με το βαθμό του Δοκίμου και αποδοχές που αντιστοιχούν στο αρχικό κλιμάκιο του ενιαίου μισθολογίου του Κλάδου αυτού, πλέον τυχόν επιδομάτων, και στη συνέχεια θα λάβουν τις προβλεπόμενες από την Τράπεζα βαθμολογικές και μισθολογικές προωθήσεις για πτυχιούχους ΑΕΙ και πτυχιούχους ΤΕΙ.

Πηγή: newsit.gr via “Ημερησία”

Κοινοποιήστε το άρθρο

4 απαντήσεις στο “400 προσλήψεις στην Εθνική Τράπεζα”

  1. Μπορειται να μου πειτε και τα απαραιτητα χαρτια που χρειαζεται ή να μου δωσετε ενα τηλεφωνο να επικοινωνησω? Ευχαριστω

  2. Παρακαλώ πολύ μήπως γνωρίζετε πως θα γίνει η διαδικασία επιλογής για τους υποτρόφους του ΙΚΥ; Είμαι υπότρφος του ΙΚΥ για τρία χρόνια σε προπτυχιακό επίπεδο και θέλω πάρα πολύ να εργαστώ στην τράπεζα. Αν γνωρίζετε πώς περίπου θα γίνει η επιλογή, εννοώ μέσω τυπικών προσόντων ή διαγωνισμού, θα με βοηθούσατε πάρα πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

    1. Δεν έχει ακόμη εκδοθεί η προκήρυξη για την πλήρωση θέσεων στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος ούτε και έχει δημοσιευθεί η διαδικασία επιλογής των υποτρόφων του ΙΚΥ. Αναμένουμε επίσημες δημοσιεύσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *