Θέσεις Εργασίας για γυμναστές στο χώρο wellness, στο Ηolmes Place.

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 67

holmes_placeΝέους γυμναστές και γυμνάστριες αναζητά η πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο του wellness, Ηolmes Place.

Γυμναστής/ρια πισίνας

Ο νέος συνεργάτης θα απασχοληθεί ως Personal Trainer και Υπεύθυνος επίβλεψης πισίνας. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα αναλάβει την επίβλεψη του χώρου της πισίνας τη δημιουργία εισαγωγικών προγραμμάτων κολύμβησης και ανανέωσής τους, την περιοδική αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης των μελών, τη συνεχή παρακολούθηση και επικοινωνία με τα μέλη, αλλά και τη διδασκαλία Aqua Aerobics.

 Οι νέοι συνεργάτες θα αναλάβουν μεταξύ άλλων τη δημιουργία προγραμμάτων άσκησης, την πραγματοποίηση ατομικών μαθημάτων, αλλά και την περιοδική αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης των μελών

Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα κολύμβηση ή Τίτλο Ισότιμης Σχολής του εξωτερικού, πτυχίο Ναυαγοσωστικής, πιστοποιημένη γνώση και εμπειρία Αqua Aerobics, διετή τουλάχιστον προϋπηρεσία στο συγκεκριμένο αντικείμενο, πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας και γνώση χειρισμού Η/Υ.

Παράλληλα, απαιτείται πιστοποιημένη γνώση και εμπειρία Baby Swimming και προηγούμενη απασχόληση σε σχολή εκμάθησης κολύμβησης.

Γυμναστής/ρια

Ο κάτοχος της θέσης θα απασχοληθεί ως Personal Trainer και Γυμναστής επίβλεψης οργάνων. Οι νέοι συνεργάτες θα αναλάβουν μεταξύ άλλων τη δημιουργία προγραμμάτων άσκησης, την πραγματοποίηση ατομικών μαθημάτων προσαρμοσμένων στις εκάστοτε ανάγκες των μελών, αλλά και την περιοδική αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης των μελών.

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει πτυχίο ΤΕΦΑΑ ή Τίτλο Ισότιμης Σχολής (με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος), τριετή τουλάχιστον προϋπηρεσία στο συγκεκριμένο αντικείμενο, επικοινωνιακή προσωπικότητα και εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών (face to face & τηλεφωνική), πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας και πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ.

Αποστολή βιογραφικών

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@holmesplace.gr

Πηγή: ethnos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
ΟΑΕΔ: 4 νέα προγράμματα απασχόλησης
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στην GAP
Μενού