Ενημερωθείτε για το πότε θα πληρωθούν όσοι εργάστηκαν για τις εκλογές – Τι ποσά θα πάρουν ;

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 253

eforeytikesΕως τις 14 Ιουνίου θα καταβληθεί η εκλογική αποζημίωση σε 50.000 δικαστικούς αντιπροσώπους, γραμματείς, εφόρους, αναπληρωτές εφόρους και αναπληρωτές δικαστικών αντιπροσώπων που μετείχαν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, στις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Μαΐου 2014 και στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 25ης Μαΐου 2014.

Σύμφωνα με κύκλους της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων οι περισσότεροι δικαιούχοι έχουν ήδη υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση για την πληρωμή της ειδικής αποζημίωσης συμπληρώνοντας τα σχετικά στοιχεία ταυτοποίησης και τον αριθμό του τραπεζικού τους λογαριασμού (ΙΒΑΝ ).

Ωστόσο, η ΓΓΠΣ αναμένει από τα Πρωτοδικεία της χώρας και τους εφόρους να αποστείλουν τα συμπληρωμένα έντυπα μέχρι την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014 (καταληκτική ημερομηνία σύμφωνα με την ΚΥΑ19550 – ΦΕΚ Β 1238 – 15.05.2014). Συνολικά για τη διεξαγωγή των διπλών εκλογών ο κρατικός προϋπολογισμός επιβαρύνθηκε με 32 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με άρθρο της ιστοσελίδας iefimerida.gr.

Πηγή: thestival.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Η Εθνική Τράπεζα στηρίζει την καινοτόμο επιχειρηματικότητα
Προηγούμενο άρθρο
Οι εμπορικές επιχειρήσεις θα παρακολουθούνται on line
Μενού