Εβδομάδα Πρόληψης Υγείας έως και την Παρασκευή 6 Ιουνίου από τον Όμιλο Υγεία

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 229

images (16)”Εβδομάδα Πρόληψης Υγείας” διοργανώνει από σήμερα Δευτέρα 2 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 6 Ιουνίου ο Όμιλος Υγεία ο οποίος προσφέρει προληπτικούς ελέγχους υγείας σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Τους προληπτικούς ελέγχους υγείας μπορούν να διενεργήσουν όσοι επισκεφτούν τις ιστοσελίδες των νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ: www.hygeia.gr και www.mitera.gr έως και  την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014.

 Οι ενδιαφερόμενοι θα δηλώσουν τα στοιχεία τους μέσω της ειδικής φόρμας συμμετοχής στα sites και θα ενημερωθούν για τον τρόπο διενέργειας των εξετάσεων.

Να σημειωθεί ότι οι προληπτικοί έλεγχοι περιλαμβάνουν:

  •  Έλεγχο Υπέρτασης στην τιμή των 40€: Γενική αίματος, σάκχαρο, κρεατινίνη, ουρικό οξύ, χοληστερόλη, HDL, LDL,  τριγλυκερίδια, νάτριο, κάλιο, γενική ούρων, εξέταση δείγματος ούρων για μικρολευκωματινουρία, ηλεκτροκαρδιογράφημα & ιατρική εκτίμηση. Ο έλεγχος θα διενεργείται στα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ και τα δύο Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ Υγείαnet Αθηνών (Βεντήρη 1 & Βασ. Σοφίας, πλησίον Hilton) και  Υγείαnet Περιστέρι (Θηβών 177, Περιστέρι).
  •  Δωρεάν εξετάσεις για τη διακοπή καπνίσματος: Κάντε σήμερα το πρώτο βήμα με έναν δωρεάν έλεγχο σπιρομέτρησης  &  μια συμβουλευτική συνεδρία στο Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος. Ο έλεγχος θα γίνεται στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ.
  •  Έλεγχο Ηπατίτιδας στην τιμή των 30€: Αιματολογικές εξετάσεις HBsAg, SGOT, SGPT, γ-GT, anti-HcV & ιατρική εκτίμηση από Ηπατολόγο. Ο έλεγχος θα διενεργείται στα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ.

 

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, κα Αρετή Σουβατζόγλου δήλωσε «Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ συμμετέχει ενεργά στην ευρεία ενημέρωση του κοινού για την αναγκαιότητα του προληπτικού ελέγχου. Βασικό μας μέλημα είναι να συνεχίσουμε να μεταδίδουμε το μήνυμα της πρόληψης ως στάση ζωής για όλους τους ανθρώπους. Ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, οφείλουμε να θωρακίζουμε το πολύτιμο αγαθό της Υγείας με κάθε τρόπο, καθώς η Υγεία μας είναι πάνω απ’ όλα».

 

Πηγή: iatropedia.gr

Μενού