ΟΑΕΔ – Δελτίο Τύπου για ΝΕΕ Καινοτομία

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 271

oaed2-1-300x121O Οργανισμός ενημερώνει τους υποψήφιους νέους ελεύθερους επαγγελματίες ότι για τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των επιχειρηματικών σχεδίων, που έχουν υποβάλει στα πλαίσια του προγράμματος με διακριτικό τίτλο «Επιχειρηματικότητα Νέων με έμφαση στην καινοτομία» (Αρ. Δημ. Πρόσκλησης 9/2013), οι αρμόδιες Υπηρεσίες Απασχόλησης (ΚΠΑ2) έχουν ήδη προβεί στη διαδικασία της έγγραφης ενημέρωσής τους.
Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι νέοι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν έχουν ενημερωθεί σχετικά, θα πρέπει να απευθύνονται στην αρμόδια Υπηρεσία
Απασχόλησης (ΚΠΑ2) της αρχικής τους αίτησης.

Υπενθυμίζεται ότι, για τις περιπτώσεις που κατά την υποβολή της αίτησης υπαγωγής οι υποψήφιοι νέοι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν είχαν προβεί σε έναρξη εργασιών, υπάρχει προθεσμία εξήντα (60) ημερών από την έγγραφη ενημέρωση της θετικής αξιολόγησης του επιχειρηματικού τους σχεδίου για την έναρξη εργασιών στην αρμόδια ΔΟΥ και για την υποβολή της Συμπληρωματικής Αίτησης (η οποία έχει αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr – Επιχειρηματικότητα 2.000 ανέργων νέων έως 35 ετών με έμφαση στην καινοτομία).

Πηγή: ΕΣΠΑ-Εργασία, ΟΑΕΔ

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
∆ιευκρινιστικές απαντήσεις σχετικά με ερωτήματα που αφορούν στην υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Πιλοτική ∆ράση «Ενίσχυση Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου»
Προηγούμενο άρθρο
9 προσλήψεις στην 22η ΕΒΑ
Μενού