Πρόγραμμα “Follow the Sun” για απόκτηση εργασιακής και επαγγελματικής εμπειρίας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 34

αρχείο λήψης (10)Με αφορμή την αυξημένη τουριστική κίνηση που αναμένεται στη χώρα μας κατά την καλοκαιρινή περίοδο του 2014, η Nestlé Ελλάς υλοποιεί την ενέργεια «Follow the Sun»που εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Nestlé needs YOUth», της τριετούς πανευρωπαϊκής δέσμευσης της εταιρείας για τη νεανική απασχόληση.

Με την εφαρμογή του «Follow the Sun», είκοσι επτά (27) νέοι εργαζόμενοι έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν, αλλά και να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία και κατάρτιση σε είκοσι δύο (22) τουριστικές περιοχές, μεταξύ των οποίων η Κέρκυρα, η, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Πάρος, η Νάξος, η Χαλκιδική, η Καβάλα, η Σάμος, η Σκιάθος, η Κατερίνη, η Καλαμάτα κοκ.

Παράλληλα, το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει καταφέρει να ευαισθητοποιήσει και να ενθαρρύνει και άλλες εταιρείες – προμηθευτές της Nestlé, ώστε να συμμετέχουν με κάθε δυνατό τρόπο, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη σημαντική αυτή προσπάθεια. Έτσι, μαζί με τη Nestlé, βασικοί υποστηρικτές της πρωτοβουλίας «Nestlé needs YOUth», μέσω της δράσης «Follow the Sun» αποτελούν οι εταιρείες LeasePlan & Aiglon – Peugeot, οι οποίες διαθέτουν 27 αυτοκίνητα για τις ανάγκες μετακίνησης των νέων στελεχών, αλλά και η εταιρεία Vodafone, η οποία μέσω των κινητών τηλεφώνων & tablets που διαθέτει σε συνδυασμό με τηλεφωνική σύνδεση, παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία επικοινωνίας των νέων εργαζομένων για την καθημερινότητα της δουλειάς τους.

Η κοινωνική υπευθυνότητα στη Nestlé Ελλάς είναι αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής της, με κεντρικό πυλώνα την υποστήριξη της νεανικής απασχόλησης. Πιστή στις δεσμεύσεις της για την ενίσχυση της νεανικής απασχόλησης στην Ελλάδα, δείχνει έμπρακτα πως ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για τους νέους ανθρώπους, με τη σταθερή υλοποίηση της πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας «Nestlé needs YOUth», που ανακοινώθηκε στις 15 Νοεμβρίου του 2013 στην Αθήνα. Το πρόγραμμα αυτό, που αποσκοπεί στη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης κατά την τριετία 2014-2016 για περισσότερους από 500 νέους κάτω των 30 ετών στην Ελλάδα, έχει ήδη προσφέρει 86 θέσεις εργασίας και ευκαιρία για πρακτική άσκηση σε 25 άτομα.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.nestle.gr

Πηγή: newsedu.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Καθηγητές στη Σχολή Εθνικής Άμυνας για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασιας στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
Μενού