Στα τέλη Ιουνίου 3 προκηρύξεις για 600 μόνιμους υπαλλήλους στη ΔΕΗ

Κοινοποιήστε το άρθρο

images (21)Στο ΑΣΕΠ βρίσκονται τρεις νέες προκηρύξεις για 600 μόνιμες θέσεις στη ΔΕΗ.Η έκδοση των προκηρύξεων αναμένεται να γίνει στα μέσα Ιουνίου προκειμένου να «τρέξει» η προθεσμία υποβολής αιτήσεων το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Πρόκειται για τον πρώτο διαγωνισμό που θα προκηρυχθεί μετά από την προκήρυξη αντίστοιχου διαγωνισμού το 2008.

 Ειδικότητες : Οι ειδικότητες που θα προκηρυχθούν αφορούν κυρίως τεχνικό προσωπικό, όπως μηχανικοί, τεχνίτες, τεχνικοί, αλλά και διοικητικό προσωπικό για τα καταστήματα είσπραξης λογαριασμών της ΔΕΗ.

 Η πρώτη προκήρυξη αφορά διοικητικό προσωπικό για τα κεντρικά γραφεία, την Διεύθυνση Πληροφορικής, κ.α.

 Η δεύτερη θα αφορά εργατοτεχνικό προσωπικό για τα Λιγνιτικά Κέντρα, τις Διεύθυνσεις Υδροηλεκτρικής Παραγωγής, τους Ατμοηλεκτρικούς Σταθμούς, κ.α.

 Η τρίτη προκήρυξη θα αφορά σε πτυχιούχους- επιστήμονες (οικονομολόγους, γιατρούς εργασίας)

 Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα είναι 20ήμερη και το πιθανότερο σενάριο είναι οι αιτήσεις να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα του ΑΣΕΠ, όπως και στην προκήρυξη 2Κ/2014.

 Οι περισσότερες θέσεις θα καλυφθούν από τις υπηρεσίες της ΔΕΗ στους νομούς Κοζάνης, Φλώρινας, Αρκαδίας, Βέροιας, Χανιά, κ.α.

 Προσόντα

 Στα προσόντα των υποψηφίων θα ληφθούν υπόψιν ο χρόνος ανεργίας, οι τίτλοι σπουδών, η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη ειδικότητα, η πολυτεκνική ιδιότητα, η εντοπιότητα.

Πηγή : imerisia.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

3 απαντήσεις στο “Στα τέλη Ιουνίου 3 προκηρύξεις για 600 μόνιμους υπαλλήλους στη ΔΕΗ”

    1. Δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί η σχετική προκήρυξη. Τέλη Ιουνίου αναμένεται η σχετική δημοσίευση όπου και θα αναφέρονται αναλυτικά ο αριθμός των θέσεων εργασίας, οι περιοχές και οι ειδικότητες .

  1. Καλησπέρα σας.
    Ενδιαφέρομαι για την προκήρυξη της ΔΕΗ που αφορά διοικητικό προσωπικό για τα κεντρικά γραφεία, την Διεύθυνση Πληροφορικής, κ.α.
    Σας ευχαριστώ πολύ.
    Αθηνά Πασχαλίδου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *