Θέσεις εργασίας στην ALOUETTE

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 309

imagesΝέους συνεργάτες επιθυμεί να προσλάβει η εταιρεία ALOUETTE ΑΕ, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του παιδικού ενδύματος.Οι θέσεις είναι:

  • Area Sales Manager

Ο νέος συνεργάτης θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο Ανώτερης ή Ανώτατης Σχολής με κατεύθυνση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τριετή τουλάχιστον προϋπηρεσία τουλάχιστον σε αντίστοιχη θέση σε δίκτυο καταστημάτων λιανικής, στον κλάδο της ένδυσης, άριστη γνώση Αγγλικών, άριστη γνώση MS Office & εφαρμογών Internet, δίπλωμα Οδήγησης αυτοκινήτου, πολύ καλή γνώση merchandising και γνώση της αγοράς και ειδικότερα της ένδυσης.

  • Υπεύθυνη καταστήματος για την Αττική

Ο ιδανική υποψήφια θα πρέπει να έχει εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών σε διευθυντική θέση καταστήματος λιανικής (προϋπηρεσία σε παιδικά είδη θα προτιμηθεί). Οι ανώτερες ή ανώτατες σπουδές θα εκτιμηθούν ανάλογα, ενώ επιπλέον προσόντα θεωρούνται η πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ και η πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (προφορικός και γραπτός λόγος). (Κωδικός SMANAGER AΤΗΕΝS)

  • Πωλήτριες

Οι νέες συνεργάτιδες θα απασχοληθούν σε καταστήματα στην Αττική, ενώ θα πρέπει να έχουν εργασιακή εμπειρία από ένα έως τρία έτη στον χώρο της λιανικής (προϋπηρεσία σε παιδικά είδη θα προτιμηθεί), καλή γνώση χρήσης Η/Υ και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Τέλος, οι ανώτερες ή ανώτατες σπουδές θα εκτιμηθούν ανάλογα. (Κωδικός SALES ATHENS)

Αποστολή βιογραφικών:
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο e-mail: info@alouette.gr.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μπορείτε να αντλήσετε μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας www.Alouette.gr

Πηγή: ethnos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Μέσω voucher 1.200 προσλήψεις σε επαγγέλματα υγείας
Προηγούμενο άρθρο
Εργοστάσιο – Μουσείο Σοκολάτας στη Θεσσαλονίκη
Μενού