71 προσλήψεις στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 243

images (18)Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (μέχρι 60 ημερομίσθια) συνολικού αριθμού εβδομήντα ένα (71) ατόμων στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς για τις εξής κατά αριθμό ατόμων και ειδικότητες :

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  • 1. Φωτοαντίγραφο: των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γέννησης πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό γέννησης.
  • 2. Υπεύθυνη ήλωση, υπόδειγμα θα δίνεται από την υπηρεσία μας στην οποία θα δηλώνονται διάφορα προσωπικά και ασφαλιστικά στοιχεία.
  • 3. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, πρόσφατης έκδοσης, από τον οικείο  Δήμο ή Κοινότητα.
  • 4. Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα πολυτέκνων οικογενειών: Πιστοποιητικό δήμου ή Κοινότητας, πρόσφατης έκδοσης, στο οποίο να βεβαιώνεται η οικογενειακή τους κατάσταση ή αντίστοιχο πιστοποιητικό αρμόδιας αλλοδαπής αρχής, συνοδευόμενο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.). Αρκεί η προσκόμιση του ενός εκ των δύο πιστοποιητικών, εφόσον από αυτό αποδεικνύεται αναμφίβολα η πολυτεκνική ιδιότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Εθνικής Αντίστασης 20 διοικητήριο τ.κ.65110 Καβάλα, απευθύνοντάς την στη  δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ή στο γραφείο Αγροτικής Οικονομίας (πρώην ΓΓΑ Θάσου) στο Λιμένα (τηλ. επικοινωνίας: 25930 22850).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε( 5) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας στο κατάστημα της υπηρεσίας μας (Ταχ. /δνση Εθνικής Αντίστασης 20 διοικητήριο τ.κ.65110 Καβάλα) και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος Καβάλας.

Κατεβάστε την ανακοίνωση εδώ

Πηγή: ΕΣΠΑ-Εργασία, Δι@υγεια

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ηλεκτρονική υποβολή μηχανογραφικού δελτίου μαθητών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Προηγούμενο άρθρο
Δάσκαλοι και καθηγητές για συγγραφή βοηθημάτων
Μενού