7 προσλήψεις στην Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 243

αρχείο λήψης (6)Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού επτά (7) ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών των υπηρεσιών της για τις εξής, κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο.

  • 1 ΔΕ Υπαλλήλων Χώρων Στάθμευσης 8 μήνες
  • 2 ΔΕ Νυχτοφυλάκων 8 μήνες
  • 1 ΔΕ Οδηγών 8 μήνες
  • 3  ΥΕ Καθαριστών/τριών 8 μήνες

Γενικά προσόντα πρόσληψης

  1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
  2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
  3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.

Εξαίρεση: Οι υποψήφιοι για θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εκτίσει την ποινή ή τα μέτρα ασφαλείας που τους έχουν επιβληθεί έχουν αρθεί ή έχουν απολυθεί υπό όρο (Ν. 2207/1994 άρθρο 4 § 6).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της επιχείρησης, οδός Ομονοίας 117, Τ.Κ. 65403, Καβάλα και ειδικότερα στη Διεύθυνση Διοικητικής-Οικονομικής Υποστήριξης, Γραφείο Προσωπικού, αρμόδια κ. Ελευθεριάδου Αμαλία, τηλ. 2510-831388, εσωτ. 5) εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού ή κοινοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτησή της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ

Πηγή: ΕΣΠΑ-Εργασία, Δι@υγεια

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Δήμο Εμμανουήλ Παππά Σερρών
Προηγούμενο άρθρο
27 θέσεις στο Ινστιτούτο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης
Μενού