Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας με έπαθλο 5.000 € και πλήρη υποτροφία για προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 64

epixeirΣε εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών στο διαγωνισμό του ISTCollege, στον οποίο ο πρώτος νικητής θα λάβει €5.000 ως αρχικό κεφάλαιο επιχείρησης, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος από μία πλήρη υποτροφία για προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, το πρώτο βραβείο είναι €5.000 από το IST ως αρχικό κεφάλαιο επιχείρησης που θα βασίζεται στην διακριθείσα ιδέα, πολλά δώρα από το CU και πλήρη εξοπλισμό μιας θέσης εργασίας από το Πλαίσιο.

Το 2o και 3ο βραβείο του διαγωνισμού επιχειρηματικότητας και καινοτομίας είναι πλήρης υποτροφία για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα αντίστοιχα στο IST και πολλά δώρα από το CU!

O διαγωνισμός επιχειρηματικότητας και καινοτομίας «Crazy Business Ideas» διοργανώθηκε για πρώτη φορά από το IST College το 2011 και είχε ως στόχο να δώσει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους από όλη την Ελλάδα να αναδείξουν τις ιδέες τους για ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία, αλλά και να τολμήσουν να τις μετουσιώσουν σε επιχειρηματική πράξη.

Λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχία του Crazy Business Ideas τις τρεις προηγούμενες χρονιές διεξαγωγής του, το IST College διοργανώνει φέτος για 4η συνεχή χρονιά το διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

O Διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Ε.Β.Ε.Π). Ποιοι συμμετέχουν στο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν φυσικά πρόσωπα, όχι εταιρίες. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορεί να είναι ατομική ή ομαδική. Σε περίπτωση ομαδικής συμμετοχής, ο μέγιστος αριθμός ατόμων ανά ομάδα είναι τέσσερα. Κάθε συμμετέχων (άτομο ή ομάδα) επιτρέπεται να συμμετάσχει με μία ή περισσότερες ιδέες.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ο υποψήφιος θα πρέπει να καταθέσει την ιδέα του μέσω της ειδικά σχεδιασμένης για το συγκεκριμένο σκοπό ιστοσελίδας www.crazybusinessideas.gr, υποβάλλοντας ένα μικρό κείμενο με την περιγραφή της ιδέας, μαζί με μία φωτογραφία ή videoτης ιδέας.

Η αξιολόγηση των ιδεών χωρίζεται σε δύο φάσεις:

  • Α’ φάση: Ψηφοφορία του κοινού μέσω facebook («προκριματική» φάση)
  • Β’ φάση: Αξιολόγηση των επιχειρηματικών πλάνων από επιτροπή επιχειρηματιών και ακαδημαϊκών («ημιτελική» και «τελική» φάση)

Η προθεσμία για την κατάθεση καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών έχει οριστεί για τις 27 Αυγούστου.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site του διαγωνισμού, καθώς και στο IST, Πειραιώς 72, Μοσχάτο,

τηλέφωνο 210 4822222,

email info@ist.edu.gr.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Νέο Πρόγραμμα από τον ΟΑΕΔ για 16.000 νέες Θέσεις Εργασίας
Προηγούμενο άρθρο
50.000 θέσεις με επιταγή εισόδου (voucher) στην εργασία για νέους έως 29 ετών
Μενού