Πρακτική Άσκηση για φοιτητές στα Ελληνικά Πετρέλαια

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 195

ellinika_petrelaiaΟ Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, προσφέρει ευκαιρίες θερινής απασχόλησης και πρακτικής άσκησης σε φοιτητές/σπουδαστές.

Στόχος του Προγράμματος Απασχόλησης Φοιτητών-Σπουδαστών Α.Ε.Ι.-Α.Τ.Ε.Ι., είναι η κάλυψη κατά το βέλτιστο δυνατό τρόπο των επιχειρησιακών αναγκών του Ομίλου με ταυτόχρονη προσφορά ουσιαστικού κοινωνικού έργου ενώ, παράλληλα, δίνεται ευκαιρία στους φοιτητές/σπουδαστές για εξάσκηση στο αντικείμενο σπουδών τους και απόκτηση εμπειρίας σε συνθήκες πραγματικού περιβάλλοντος εργασίας.

Έμφαση δίνεται στις παρακάτω κατευθύνσεις σπουδών, κατά σειρά προτεραιότητας:

  •    Τεχνική
  •    Πληροφορικής
  •    Διοίκησης
  •    “Aλλη εξειδικευμένη, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των Οργανωτικών Μονάδων / Εταιρειών του Ομίλου

Απασχόληση Σπουδαστών Α.Τ.Ε.Ι.

Το Πρόγραμμα Απασχόλησης Σπουδαστών Α.Τ.Ε.Ι. αφορά εξάμηνη απασχόληση, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής πρακτικής άσκησης του προγράμματος σπουδών τους και πραγματοποιείται δυο φορές το χρόνο:

Περίοδος πρακτικής άσκησης: Οκτώβριος – Μάρτιος

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές, για την 1η περίοδο από 1η Ιουλίου έως 10 Σεπτεμβρίου.

Οι θέσεις του Προγράμματος Απασχόλησης φοιτητών/σπουδαστών καθορίζονται ετησίως, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των αναγκών του Ομίλου, στο πλαίσιο του εγκεκριμένου προϋπολογισμού και καλύπτονται μέσω της σχετικής Διαδικασίας Προγράμματος Απασχόλησης Φοιτητών – Σπουδαστών Α.Ε.Ι. / Α.Τ.Ε.Ι.

Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση επιλογής για συμμετοχή στο Πρόγραμμα, οι φοιτητές Α.Τ.Ε.Ι. υποχρεούνται να προσκομίσουν τις εξής δύο βεβαιώσεις, επικυρωμένες από τη Γραμματεία της Σχολής φοίτησης:

α) αναλυτική βαθμολογία επίδοσης όλων των εξαμήνων / ετών σπουδών

β) βεβαίωση πλήρωσης των προϋποθέσεων

Αιτήσεις Συμμετοχής

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο Πρόγραμμα Απασχόλησης, πρέπει να συμπληρώσουν υποχρεωτικά (*) την Αίτηση Φοιτητή – Σπουδαστή Α.Ε.Ι. – Α.Τ.Ε.Ι και να την αποστείλουν, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση foitites@helpe.gr είτε ταχυδρομικώς στη διεύθυνση:

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.
Τμήμα Οργάνωσης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου
Χειμάρρας 8Α
Τ.Κ. 151 25, Μαρούσι

με την ένδειξη: Απασχόληση Α.Ε.Ι ή Α.Τ.Ε.Ι.

Πριν τη συμπλήρωση της αίτησης, θα πρέπει να διαβαστεί με προσοχή η ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ και οι ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

Για υποβολή αίτησης, πατήστε εδώ: Αίτηση Φοιτητή – Σπουδαστή Α.Ε.Ι. – Α.Τ.Ε.Ι.

(*) Έγκυρες είναι οι δηλώσεις συμμετοχής που γίνονται με συμπλήρωση και αποστολή, σύμφωνα με τα ανωτέρω, της συγκεκριμένης αίτησης και μόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου – Τμήμα Οργάνωσης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου, τηλ. :210-7725204.

Πηγή: e-diorismos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στην Oceanic Security
Προηγούμενο άρθρο
Νέο Πρόγραμμα από τον ΟΑΕΔ για 16.000 νέες Θέσεις Εργασίας
Μενού