Δείτε τον πίνακα με την κατανομή των 1.300 προσλήψεων στο Δημόσιο

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 182

jobs2Την πρόσληψη 1.500 πτυχιούχων (από τους οποίους έχουν ήδη κατανεμηθεί οι 203) που έχουν πετύχει σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ από το 2006 μέχρι σήμερα υλοποιεί η κυβέρνηση με απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε πρώτη φάση ξεκινάει η διαδικασία για τη συμπλήρωση 791 θέσεων σε υπουργεία από πτυχιούχους που έχουν πετύχει σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ από το 2006 έως σήμερα.

Παράλληλα, ο χάρτης των προσλήψεων πτυχιούχων για το 2014 συμπληρώνεται με την τοποθέτηση 22.000-24.000 αναπληρωτών εκπαιδευτικών από το υπουργείο Παιδείας στα σχολεία της χώρας από το φθινόπωρο, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά από τις συνταξιοδοτήσεις και τις ελλείψεις εκπαιδευτικού προσωπικού.

Συνολικά οι προσλήψεις μονίμων και έκτακτων πτυχιούχων στο στενό πυρήνα του δημόσιου τομέα θα ξεπεράσουν τις 25.000 τη φετινή χρονιά.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο των αδιόριστων επιτυχόντων του ΑΣΕΠ, Δημήτρη Χαρίτο, όπου ανακοίνωσε την εκκίνηση της διαδικασίας για την πρόσληψη 791 ατόμων από τους επιτυχόντες Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης μέσω του ΑΣΕΠ.

Πηγή: Έθνος

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Οδηγός για να κάνετε με ασφάλεια τις τραπεζικές σας συναλλαγές μέσω διαδικτύου
Προηγούμενο άρθρο
Ευκαιρία πρόωρης συνταξιοδότητσης για 120.000 ασφαλισμένους
Μενού