Θέσεις για χορευτές στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 24

6a04ca3b18Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών προτίθεται να συνάψει σύμβαση ανάθεσης έργου με τέσσερις (4) άρρενες χορευτές στο πλαίσιο της Πράξης «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ ΩΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» και καλεί  για ακρόαση άρρενες χορευτές ηλικίας 22-35 ετών με σημαντική χορευτική εμπειρία στο κλασικό μπαλέτο, το σύγχρονο και το φλαμένγκο στο πλαίσιο υλοποίησης δύο παραστάσεων της μουσικοθεατρικής παράστασης (όπερα) «ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ» (Υποέργο 1) που θα πραγματοποιηθεί στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Η διεξαγωγή της ακρόασης θα γίνει στο Ωδείο Αθηνών, Αίθουσα Μπαλέτου, Βασ. Γεωργίου Β’ 17-19 και Ρηγίλλης, 106 75 Αθήνα, την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014 και ώρες από 11.00 π.μ. έως 17.00 μ.μ..

Αντικείμενο του έργου:

Εκτέλεση και ερμηνεία χορογραφίας και αυτοσχεδιασμών στο πλαίσιο υλοποίησης και καλλιτεχνικής υποστήριξης της μουσικοθεατρικής παράστασης «ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ»

Περίοδος απασχόλησης: Από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης και έως την 25/09/2014.

Δικαιολογητικά

  • Αίτηση (χορηγείται από τον ΕΛΚΕ ή από την ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ).
  • Αναλυτικό Βιογραφικό σημείωμα.
  • Δύο πρόσφατες καλλιτεχνικές φωτογραφίες
  • Επικυρωμένοι τίτλοι σπουδών από Σχολή χορού.
  • Βεβαιώσεις εργασιακής εμπειρίας ή/και συστατικές επιστολές.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους στη Γραμματεία της Επιτροπής Αξιολόγησης την ημερομηνία της ακροάσ εως την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014και ώρες από 11.00 π.μ. έως 17.00 μ.μ..

Όσοι εκ των υποψηφίων δεν προσκομίσουν το σύνολο των απαιτούμενων δικαιολογητικών εντός της προθεσμίας που τίθεται με την παρούσα πρόσκληση τίθενται εκτός της διαδικασίας αξιολόγησης.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ανακοίνωση για την κατάρτιση ανέργων επαγγελματιών υγείας σε θέματα μεταρρύθμισης της υγείας
Προηγούμενο άρθρο
ΕΛΤΑ: Απεργούν σήμερα οι διανομείς στην Αττική
Μενού